Hobby akwarystyka
Hobby akwarystyka
Miał ktoś z was takie chwile, że kompletnie spadało mu zainteresowanie się akwarystyką?? Ja mam tak teraz w ogóle nie czuję chęci, jakoś ryby nie przyciągają mnie tak jak kiedyś(mam nadzieję, że to chwilówka).
i dobrze, bo inaczej z kogo bym czerpał inspirację :P a co do akwarystyki, to jakiś czas temu miałem moment zwątpienia, rybki padały jedna za drugą praktycznie bez przyczyny, aż została jedna, minęło trochę czasu i znów się zachciało, teraz zakładam 119l baniak i ciesze się jak dziecko na gwiazdkę :)
Co by tu napisać... 

Może też zwątpienie przez litraż jak ja chciałbym mieć mniejsze akwa tera mam 450 L chcę się pochwalić ale nie ma czym jeszcze. Za nie długo chcę go kompletnie przerabiać na jednogatunkowe rakkarium. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Hydroponikę chcę robić ale to też wyjdzie w praniu co dalej z nią. Pamiętam akwa kubiszona nie pamiętam która aranżacja ale na półce miał poukładane roślinki które wypuszczają pędy i powprowadzał je do wody. Zmienić też oświetlenie tak żeby zmniejszyć ilość roślin w akwa dlatego zakładałem mój ostatni post w sprawie oświetlenia. A jak nie pójdę w ślady kubiszona to chciałem zrobić coś na zasadzie hydroponiki doświetlić roślinki bo nie wiem jak one są wymagające chodzi mi o te bambusy zauważyłem że w sklepie są wsadzone do doniczek z gąbkami bez podłoża ja tak chciałbym zrobić w hydroponice.
PS: zobaczymy co wyjdzie w piątek bo bd miał rozmowę w sprawie pracy w zoologicznym z rybkami. Może być ciężko bo nie mam kursu na kasę fiskalną ale muszę być dobrego zdania :P:P
PS: zobaczymy co wyjdzie w piątek bo bd miał rozmowę w sprawie pracy w zoologicznym z rybkami. Może być ciężko bo nie mam kursu na kasę fiskalną ale muszę być dobrego zdania :P:P