Rewal (morze) jaka trase wybrac
Rewal (morze) jaka trase wybrac
witam
mam prosbe do forumowiczow. jesli ktos ostatnio jechal w kierunku rewala, niechorza itp to bylbym wdzieczny za wskazanie optymalnej drogi
wbrew pozorom pytanie nie jest bez sensu....bede jechal sam z trojka dzieci z ktorych najmlodsze ma 1 rok :). wiec chcialbym dojechac w miare szybko, bezkorkowo itp. rzecz jasna "wrazieco" jest mozliwosc miedzyladowania w polowie drogi ale wolalbym tego uniknac.
planowany wyjazd: g.22-23 22 czerwca lub 2-3 w nocy 23 czerwca
PS
navteo z map24.interia.pl jako najszybsza pokazuje A2, Gorzow, i dalej E65 (3) - 570 km
najkrotsza: A2, Oborniki, Kalisz Pomorski - 490 km
niby roznica w "km" znaczna aczkolwiek dobrze wiemy ze krotsza trasa nie oznacza wcale krtoszego czasu dojazdu
w kazdym razie: z gory dzieki za konstruktywne info
pzdr
mam prosbe do forumowiczow. jesli ktos ostatnio jechal w kierunku rewala, niechorza itp to bylbym wdzieczny za wskazanie optymalnej drogi
wbrew pozorom pytanie nie jest bez sensu....bede jechal sam z trojka dzieci z ktorych najmlodsze ma 1 rok :). wiec chcialbym dojechac w miare szybko, bezkorkowo itp. rzecz jasna "wrazieco" jest mozliwosc miedzyladowania w polowie drogi ale wolalbym tego uniknac.
planowany wyjazd: g.22-23 22 czerwca lub 2-3 w nocy 23 czerwca
PS
navteo z map24.interia.pl jako najszybsza pokazuje A2, Gorzow, i dalej E65 (3) - 570 km
najkrotsza: A2, Oborniki, Kalisz Pomorski - 490 km
niby roznica w "km" znaczna aczkolwiek dobrze wiemy ze krotsza trasa nie oznacza wcale krtoszego czasu dojazdu
w kazdym razie: z gory dzieki za konstruktywne info
pzdr
ooooooo w pupe jeza az mnie oczy zabolaly od tych piep...trojkatowchodysVR6 pisze:http://www.gddkia.gov.pl/10/serwis-dla-kierowcow
ale wielkie dzieki-z pewnoscia pomoze :)
Bog zaplac dobry czlowieku :)
Jabol nie jedź na noc to to bardzo męczące. Ja 2 tygodnie temu jechałem do Grzybowa, jechałem o 3.30 i na 11 byłem na miejscu, wiem że inne miejsce, i też z 2 małych dzieci i "atrakcjami" po drodze 

Moja była Tanganika -