Wystawa akwarystyczna podczas targów "Pet Fair"
-
wielkie podziekowania dla Gosi i Krzyska oraz wszystkich osób których nie wymieniłem a przyczyniły się do organizacji tego przedsięwzięcia, kupa dobrej roboty z waszej strony. Gratulacje dla zwycięzcow i wszystkich osob ktore zrobily aranzacje.
Ps. fajnie bylo was poznac osobiscie.
Ps. fajnie bylo was poznac osobiscie.
Ostatnio zmieniony 2013-05-12, 22:11 przez siwy1988_88, łącznie zmieniany 1 raz.
---------->>>KREWETKOWA ODSKOCZNIA SIWEGO !!! <<<---------
-->> Yellow, Yellow Neon, Super Yellow, Blue Tigery, Deep Blue Tiger,<<--
-->>Blue Velvet, Dream blue rili, Blue Jelly<<--
sukces sukces sukces
:-* dla Gosi w czółko
podziękowania dla wszystkich organizatorów i uczestników i stowarzyszeń
to byla porządna impreza
:-* dla Gosi w czółko

podziękowania dla wszystkich organizatorów i uczestników i stowarzyszeń
to byla porządna impreza
Ostatnio zmieniony 2013-05-14, 08:24 przez 3runer, łącznie zmieniany 2 razy.
Co by tu napisać... 

Dzięki, jesteście wspaniali i tylko z Wami robić tego typu imprezy. Wszyscy z mniejszymi lub większymi potknięciami (jesteśmy tylko ludźmi), byliśmy ze sobą bardzo zorganizowani. Dało się odczuć klimat wspólnoty akwarystycznej i że Łódź ma dobrych akwarystów. Pokazaliście klasę, zrobiliście akwaria na poziomie, daliście z siebie bardzo dużo, wykonana została dobra robota, masa przygotowań i ogrom pracy, wszak postawione było ponad 40 akwariów.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo nawet nie sądziłam,że wszystko pójdzie tak sprawnie, że w niedzielę już o 20 nie było po nas śladu na hali.., spodziewałam się tam kwitnąć do 22, a tu..niesamowita robota, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc. Nawet nie sposób Was wszystkich wymienić, którzy pomagali, dlatego wszystkim Wam razem i każdemu z osobna, którzy pomagali BARDZO DZIĘKUJĘ
.
Ogromne gratulacje dla zwycięzców!!!!serpentyny
.
http://www.youtube.com/watch?v=l-uzNH4lbt4
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo nawet nie sądziłam,że wszystko pójdzie tak sprawnie, że w niedzielę już o 20 nie było po nas śladu na hali.., spodziewałam się tam kwitnąć do 22, a tu..niesamowita robota, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc. Nawet nie sposób Was wszystkich wymienić, którzy pomagali, dlatego wszystkim Wam razem i każdemu z osobna, którzy pomagali BARDZO DZIĘKUJĘ

Ogromne gratulacje dla zwycięzców!!!!serpentyny

http://www.youtube.com/watch?v=l-uzNH4lbt4
Ostatnio zmieniony 2013-05-13, 13:31 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
GRATULACJE dla wszystkich organizatorów w szczególności dla Gosi. Po raz kolejny udowodniliście, że nawet w tak krótkim okresie czasu można zorganizować bardzo dobrą imprezę pomimo rożnych trudności. W szczególności chapeau bas za ilość zdobytych nagród dla uczestników konkursu. Doświadczenie, które zdobyliście jest bezcenne, wiele pozytywnych emocji jakie wywołaliście u zwiedzających również, jeszcze raz gratulacje.
Pozwolicie że ja też wtrącę swoje odczucia... co tu dużo mówić, jak się okazało akwarystyczna Łódź potrafi się zjednać i stworzyć coś wspaniałego
oby to był dopiero początek - macie na pewno w przyszłości moją pomoc w organizacji. Emocje bardzo pozytywne, dziękuję Gosi że mnie namówiła na wzięcie udziału (miałam tylko 3 dni na przygotowanie) i wszystkim za miłe wrażenia, wspaniale było poznać, choć szkoda że nie było okazji wszystkich, atmosfera super, zero odczucia jakiejś rywalizacji czy coś podobnego, tak trzymać
doświadczenie bezcenne
A i jeszcze jedno.... wiecie że trzeba Gosi odkupić kilka rolek ręczników papierowych?

A i jeszcze jedno.... wiecie że trzeba Gosi odkupić kilka rolek ręczników papierowych?

475l - nature
45l - crystale
72l - red cherry
30l - blue
126l - malawi - młode
45l - crystale
72l - red cherry
30l - blue
126l - malawi - młode
-
namowiles mnie i pewnie jeszcze kilka osob3runer pisze:możemy zrobić after i wtedy zrobić fotki

---------->>>KREWETKOWA ODSKOCZNIA SIWEGO !!! <<<---------
- krzych0062
Było i się skończyło
Dołączam się do podziękowań Gosi dla osób, które zechciały nam pomóc w końcowej fazie urządzania wystawy, konkursu, jak również podczas trwania całej imprezy- WIELKIE DZIĘKI.
Ale, jak słusznie podpowiedział Błażej można zrobić ripley-a 

Paweł...plan taki był, trudno jednak było wszystkich "zebrać do kupy"Incognito pisze:Ale jesteśmy gapy... Mogliśmy zrobić sobie zbiorowe zdjęcie na pamiętkę i umieścić na forum :(

No bardzo fajnie to wszystko wyszło ,widać było że włożyliście w to bardzo dużo pracy,szkoda tylko że takie imprezy goszczą u nas tak rzadko.
Podziękowania dla głównych naszych forumowych organizatorów ,Gosi i Krzycha ,oraz dla wszystkich osób, którzy brali w tym udział.
Szacun dla was !!!
Podziękowania dla głównych naszych forumowych organizatorów ,Gosi i Krzycha ,oraz dla wszystkich osób, którzy brali w tym udział.
Szacun dla was !!!

Ostatnio zmieniony 2013-05-14, 22:34 przez behemoth, łącznie zmieniany 1 raz.