PET Festiwal Łódź dla zwierząt 2012

ODPOWIEDZ
Hex

Post autor: Hex »

chyba że samemu coś wykombinwać ale było by przy tym dużo pracy, nie wiem jak to od strony ptaktycznej wygla, więc tu prosił bym o wypowiedzienie się osób które mają o tym wieksze pojęcie ;]

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

szkoda by było mieć u siebie targi i nic nie pokazać... trochę obciach... szczególnie, że te targi dedykowane są dla przeciętnego kowalskiego
Co by tu napisać... :-P

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Chyba kubiszon powinien przerwać milczenie i coś napisać w temacie...Wszak wspominał, że prowadzi jakieś rozmowy. Byłoby coś wiadomym...a tak? Czas leci, minęło kilka miesięcy i cisza :-/
Ostatnio zmieniony 2012-01-26, 23:00 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Koledzy jak znajdziecie sponsora,to na pewno akwarystyka bedzie na targach.
Po drugie,to bylaby potrzebna pomoc fizyczna i zaangazowanie w przygotowaniach.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

ja chętnie pomogę i myśle, że sporo osób nie tylko ze stowarzyszenia

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Właśnie wróciłem z rozmowy z przedstawicielką MTŁ i oto kilka informacji:
- sama impreza ma trochę inny charakter niż PetFair. Ma być bardziej skierowana do końcowych klientów, nie będzie to impreza biznesowo-targowa.
- akwarystyka jak najbardziej będzie, bo już kilka firm akwarystycznych zgłosiło swój udział, pewnie jeszcze kilka firm dołączy.
- jeżeli chodzi o ŁSAiT to trwają rozmowy ze sponsorami. Chętnie byśmy zorganizowali wystawę, jeszcze chętniej połączyli to z konkursem ale potrzebujemy sprzętu. Jeśli tylko jakiś sponsor zapewni nam zestawy akwariowe to na pewno wystawę stworzymy. Jeśli znajdzie się sponsor nagród to będzie i konkurs.
- sam klub najprawdopodobniej tak czy tak wystawi kilka zbiorników promujących akwarystykę/terrarystykę
- jeśli ktoś z Was jest chętny i gotowy wystawić tego typu własny zbiornik to jak najbardziej zachęcam i proszę o kontakt ze mną poprzez pw czy maila. Istnieje możliwość handlu na targach, czyli można swój zbiornik czy ryby/rośliny z aranżacji wystawić na sprzedaż dla zwiedzających

Nairams

Post autor: Nairams »

Ja zbiornika na pewno nie wystawię , ba na razie swój chcę reaktywować. Do ŁSAiT też nie należę, ale jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy, a ja mógłbym się jakoś przydać to bardzo chętnie.

Awatar użytkownika
martinezsanchez

Post autor: martinezsanchez »

a ja bym sie pisal na to...standardowo :D
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]

king
Kontakt:

Post autor: king »

z hipkami pojadę :-P (śmieję się)
ale mam AQUAEL ShrimpSet 10 który chętnie bym wystawił obsada jest tak kontrowersyjna
ze na nano reef musiała by się zmienić spora ilość postów. :shock:
Electrophorus electrisus tez wam mogę wynająć to ciekawa i mało znana ryba mało osób ją ma.
Co do pomocy tez się piszę...
Ostatnio zmieniony 2012-01-29, 10:33 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzych0062

Niebawem minie pół roku...6 miesięcy! od chwili rozpoczęcia tematu. I co? Ano nic...żadnych ustaleń, przemyśleń...totalny marazm :!: Szkoda, bo miałem nadzieję, że coś drgnie, że wreszcie jakoś zjednoczy się nasze, łódzkie środowisko maniaków akwarystyki...Niestety, ale wyszło "tak, jak zawsze", czyli mówiąc krótko i dosadnie do du... Widać potrafimy tylko narzekać, utyskiwać, zazdrościć innym udanych imprez, fajnych gości... Ech...szkoda gadać, pozostanie być tylko "jednym ze zwiedzających" nowy obiekt, nowe targi...Szkoda...kolejny raz zaprzepaszczamy szansę pokazania się z "tej lepszej strony"... :-/

Lukiki

No,bo kto,to ma zorganizowac?
ŁFA jak sie pojawi ,to pewnie ze swoimi klimatami badyli i herbaty zamiast samej wody,czyli jak zwykle,to samo nic nowego.
Zamiast do przodu,to caly czas w miejscu.
Filmy

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
krzych0062

Lukiki pisze:No,bo kto,to ma zorganizowac?
No jak kto? Przecież jest nas wielu ;-) Owszem...z pewnością trudniej się "dogadywać" będąc niezrzeszonym, ale czyż nie jesteśmy na forum wskazanego przez Ciebie
Lukiki pisze:ŁFA
Wszak gadamy tym samym językiem, mamy to samo hobby...tylko chęci jakoś brak, by po wypowiedzeniu "a" pójść dalej... :-/

Lukiki

Nikt nivzega tak na prawde nie zaproponowal,nie zrobil startu w tym temacie procz gadania.
Co proponujesz,co wedlug Ciebie powinno znalezc sie od nas na targach.
Filmy

Awatar użytkownika
furraan

Post autor: furraan »

Z tego co mi wiadomo, to szefowie tych targów wymyślili sobie to mniej więcej tak : ktoś (czyli my) zrobi im dodatkową atrakcję, ale oni (targi) nie dadzą na to od siebie nic .......... :shock: Może zwyczajnie myślą, że mają przed sobą idiotów :?: :lol: Osobiście mam ,,duszę społeczną", ale nawet ja uważam, że cwaniaków należy zwalczać :!:
Zaznaczam, że jak zawsze organizacja czegoś takiego musi kosztować (chociażby paliwo osób przewożących sprzęt na takie targi), i jeżeli oni (targi) chcą sobie uatrakcyjnic swoją imprezę naszym kosztem - to niech się pocałują ............. w nos ;-)
Ostatnio zmieniony 2012-04-09, 18:58 przez furraan, łącznie zmieniany 1 raz.
,, ... idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "

,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."

Zbigniew Herbert

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

tu się zgadzam z furraanem, ja rozumiem, że nie zarobimy na tym, że pokażemy się na targach, ale jakiś zwrot kosztów by się przydał, w końcu nie jesteśmy firmą, która wystawia się by zarobić, pokazać markę, kilka akwariów, trochę funduszy na rośliny urządzenie, choć i tak sporo każdy by wypracował od siebie, jako człowiek inteligenty nie dam się rżnąć w 4 litery...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”