PET Festiwal Łódź dla zwierząt 2012
- krzych0062
Chyba kubiszon powinien przerwać milczenie i coś napisać w temacie...Wszak wspominał, że prowadzi jakieś rozmowy. Byłoby coś wiadomym...a tak? Czas leci, minęło kilka miesięcy i cisza 

Ostatnio zmieniony 2012-01-26, 23:00 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.
Koledzy jak znajdziecie sponsora,to na pewno akwarystyka bedzie na targach.
Po drugie,to bylaby potrzebna pomoc fizyczna i zaangazowanie w przygotowaniach.
Po drugie,to bylaby potrzebna pomoc fizyczna i zaangazowanie w przygotowaniach.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Właśnie wróciłem z rozmowy z przedstawicielką MTŁ i oto kilka informacji:
- sama impreza ma trochę inny charakter niż PetFair. Ma być bardziej skierowana do końcowych klientów, nie będzie to impreza biznesowo-targowa.
- akwarystyka jak najbardziej będzie, bo już kilka firm akwarystycznych zgłosiło swój udział, pewnie jeszcze kilka firm dołączy.
- jeżeli chodzi o ŁSAiT to trwają rozmowy ze sponsorami. Chętnie byśmy zorganizowali wystawę, jeszcze chętniej połączyli to z konkursem ale potrzebujemy sprzętu. Jeśli tylko jakiś sponsor zapewni nam zestawy akwariowe to na pewno wystawę stworzymy. Jeśli znajdzie się sponsor nagród to będzie i konkurs.
- sam klub najprawdopodobniej tak czy tak wystawi kilka zbiorników promujących akwarystykę/terrarystykę
- jeśli ktoś z Was jest chętny i gotowy wystawić tego typu własny zbiornik to jak najbardziej zachęcam i proszę o kontakt ze mną poprzez pw czy maila. Istnieje możliwość handlu na targach, czyli można swój zbiornik czy ryby/rośliny z aranżacji wystawić na sprzedaż dla zwiedzających
- sama impreza ma trochę inny charakter niż PetFair. Ma być bardziej skierowana do końcowych klientów, nie będzie to impreza biznesowo-targowa.
- akwarystyka jak najbardziej będzie, bo już kilka firm akwarystycznych zgłosiło swój udział, pewnie jeszcze kilka firm dołączy.
- jeżeli chodzi o ŁSAiT to trwają rozmowy ze sponsorami. Chętnie byśmy zorganizowali wystawę, jeszcze chętniej połączyli to z konkursem ale potrzebujemy sprzętu. Jeśli tylko jakiś sponsor zapewni nam zestawy akwariowe to na pewno wystawę stworzymy. Jeśli znajdzie się sponsor nagród to będzie i konkurs.
- sam klub najprawdopodobniej tak czy tak wystawi kilka zbiorników promujących akwarystykę/terrarystykę
- jeśli ktoś z Was jest chętny i gotowy wystawić tego typu własny zbiornik to jak najbardziej zachęcam i proszę o kontakt ze mną poprzez pw czy maila. Istnieje możliwość handlu na targach, czyli można swój zbiornik czy ryby/rośliny z aranżacji wystawić na sprzedaż dla zwiedzających
- martinezsanchez
a ja bym sie pisal na to...standardowo :D
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
z hipkami pojadę
(śmieję się)
ale mam AQUAEL ShrimpSet 10 który chętnie bym wystawił obsada jest tak kontrowersyjna
ze na nano reef musiała by się zmienić spora ilość postów.
Electrophorus electrisus tez wam mogę wynająć to ciekawa i mało znana ryba mało osób ją ma.
Co do pomocy tez się piszę...

ale mam AQUAEL ShrimpSet 10 który chętnie bym wystawił obsada jest tak kontrowersyjna
ze na nano reef musiała by się zmienić spora ilość postów.

Electrophorus electrisus tez wam mogę wynająć to ciekawa i mało znana ryba mało osób ją ma.
Co do pomocy tez się piszę...
Ostatnio zmieniony 2012-01-29, 10:33 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych0062
Niebawem minie pół roku...6 miesięcy! od chwili rozpoczęcia tematu. I co? Ano nic...żadnych ustaleń, przemyśleń...totalny marazm
Szkoda, bo miałem nadzieję, że coś drgnie, że wreszcie jakoś zjednoczy się nasze, łódzkie środowisko maniaków akwarystyki...Niestety, ale wyszło "tak, jak zawsze", czyli mówiąc krótko i dosadnie do du... Widać potrafimy tylko narzekać, utyskiwać, zazdrościć innym udanych imprez, fajnych gości... Ech...szkoda gadać, pozostanie być tylko "jednym ze zwiedzających" nowy obiekt, nowe targi...Szkoda...kolejny raz zaprzepaszczamy szansę pokazania się z "tej lepszej strony"... 

No,bo kto,to ma zorganizowac?
ŁFA jak sie pojawi ,to pewnie ze swoimi klimatami badyli i herbaty zamiast samej wody,czyli jak zwykle,to samo nic nowego.
Zamiast do przodu,to caly czas w miejscu.
ŁFA jak sie pojawi ,to pewnie ze swoimi klimatami badyli i herbaty zamiast samej wody,czyli jak zwykle,to samo nic nowego.
Zamiast do przodu,to caly czas w miejscu.
Filmy
- krzych0062
No jak kto? Przecież jest nas wieluLukiki pisze:No,bo kto,to ma zorganizowac?

Wszak gadamy tym samym językiem, mamy to samo hobby...tylko chęci jakoś brak, by po wypowiedzeniu "a" pójść dalej...Lukiki pisze:ŁFA

Nikt nivzega tak na prawde nie zaproponowal,nie zrobil startu w tym temacie procz gadania.
Co proponujesz,co wedlug Ciebie powinno znalezc sie od nas na targach.
Co proponujesz,co wedlug Ciebie powinno znalezc sie od nas na targach.
Filmy
Z tego co mi wiadomo, to szefowie tych targów wymyślili sobie to mniej więcej tak : ktoś (czyli my) zrobi im dodatkową atrakcję, ale oni (targi) nie dadzą na to od siebie nic ..........
Może zwyczajnie myślą, że mają przed sobą idiotów
Osobiście mam ,,duszę społeczną", ale nawet ja uważam, że cwaniaków należy zwalczać
Zaznaczam, że jak zawsze organizacja czegoś takiego musi kosztować (chociażby paliwo osób przewożących sprzęt na takie targi), i jeżeli oni (targi) chcą sobie uatrakcyjnic swoją imprezę naszym kosztem - to niech się pocałują ............. w nos

Zaznaczam, że jak zawsze organizacja czegoś takiego musi kosztować (chociażby paliwo osób przewożących sprzęt na takie targi), i jeżeli oni (targi) chcą sobie uatrakcyjnic swoją imprezę naszym kosztem - to niech się pocałują ............. w nos

Ostatnio zmieniony 2012-04-09, 18:58 przez furraan, łącznie zmieniany 1 raz.
,, ... idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "
,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."
Zbigniew Herbert
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "
,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."
Zbigniew Herbert
tu się zgadzam z furraanem, ja rozumiem, że nie zarobimy na tym, że pokażemy się na targach, ale jakiś zwrot kosztów by się przydał, w końcu nie jesteśmy firmą, która wystawia się by zarobić, pokazać markę, kilka akwariów, trochę funduszy na rośliny urządzenie, choć i tak sporo każdy by wypracował od siebie, jako człowiek inteligenty nie dam się rżnąć w 4 litery...
Co by tu napisać...