PET Festiwal Łódź dla zwierząt 2012

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Niestety, tak jak niektórzy plotkarze donieśli, ŁSAiT nie będzie brało udziału w imprezie. Nie mamy środków na zorganizowanie czegoś z roku na rok a o sponsora ciężko. Nie mamy też za bardzo z czym się w tym momencie wystawić jeśli byśmy chcieli po prostu pokazać akwarium z rybami klubowymi. Musiałoby być coś w tym samym klimacie co ostatnio i Lukiki byłby niepocieszony.
Ale na pewno będziemy się imprezie przyglądać, być może warto się na niej wystawiać zamiast na imprezie PetFair.
Do współpracy zgłosiły się jedynie chyba 2 czy 3 osoby spoza klubu i dziękuję im za chęć pomocy, zgłoszę się do Was w przyszłym roku przy okazji kolejnych PetFair:)

Zbigniew Woźniak

Post autor: Zbigniew Woźniak »

A w zeszłym roku było tak fajnie. Szkoda.

discus6

Post autor: discus6 »

Byłem.Widziałem.Pod względem akwarystycznym totalna kicha.Jedno małe stoisko z produktami Juwela i jedno z roślinami in-vitro.Do tego łącznie 2 akwaria o łącznym litrażu ok.60l :-) .Tak naprawdę cała ta impreza to wystawa kotów.
discus6

Awatar użytkownika
rafikfi

Post autor: rafikfi »

Dzięki kolego za informacje wybierałem się jutro ale widzę że nie warto

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

Dokładnie, koty, koty i jeszcze raz koty. Kupiłem zajefaną kuwetę... a ryb... jak wyżej nic... Juwel z dwoma zbiornikami w tym jedno duże puste ;P oraz te roślinki in-vitro. Więcej ryb było chyba tylko na stoiskach z żarciem :P Strata kasy bo czasu może i nie ale kasy szkoda...

mdhlodz
Kontakt:

Post autor: mdhlodz »

Ta impreza dla mnie to porażka. Podobno była akwarystyka, nie widziałem. Kot na kocie. A ja mam rybki i psa. Wydałem 32zł za dwie osoby byłem tam 15min. Z czego z 10 minut oglądałem za free na placu przed psa pasterskiego zaganiającego kaczki i to mi się podobało. Festiwal zwierząt to naciągane dla mnie. To, że z Łodzi nie było wystawców nie znaczy, że nie mogli się pojawić z innych miast. Widocznie nie to było celem organizatorów. Na takich wystawach moja noga już nie postanie. Nawet jak wejście będzie free.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

miałem propozycję od znajomego z Wrocławia na pomoc w wystawieniu się Marianowi Wojtaszkowi, niestety nawaliło auto i mam nadzieję, że to był powód odwołania eventu, a nie poziom targów...

sam chciałem iść na wystawę psów, ale jakoś się nie zebrało, nawet nie żałuje
Co by tu napisać... :-P

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Pan Marian nie dotarł z jakichś powodów, Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.Swoją drogą, bardzo mili Państwo, będą organizować za jakiś czas spotkanie akwarystyczne pod Łodzią, może ktoś miałby chęć opowiedzieć coś ciekawego o danej gałęzi akwarystyki, która go najbardziej zajmuje? ;-).
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

bojowniki i channy :)

o tym mogę mówić dużo :)

Awatar użytkownika
cholma
Post autor: cholma »

3runer pisze:bojowniki i channy :)

o tym mogę mówić dużo :)
A ja o tym to bym chętnie posłuchał :)

discus6

Post autor: discus6 »

Zafira pisze:Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.
Nie było jedyne.Na tej "super"imprezie był też drugi zbiornik na stoisku chyba jakiejś szkoły wyższej o pojemności ok.40l z małymi kolcobrzuchami.Jednym słowem full wypas :-)
discus6

Awatar użytkownika
Zafira

discus6 pisze:
Zafira pisze:Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.
Nie było jedyne.Na tej "super"imprezie był też drugi zbiornik na stoisku chyba jakiejś szkoły wyższej o pojemności ok.40l z małymi kolcobrzuchami.Jednym słowem full wypas :-)
Być może przeoczyłam je, bo byłam z małym dzieckiem, które trochę dokazywało ;-).
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

TO CO!? Kiedy następna tym razem normalna impreza?

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Zafira pisze:bardzo mili Państwo, będą organizować za jakiś czas spotkanie akwarystyczne pod Łodzią, może ktoś miałby chęć opowiedzieć coś ciekawego o danej gałęzi akwarystyki, która go najbardziej zajmuje?
Coś wiesz więcej Gosiu??

Awatar użytkownika
Zafira

Mają do mnie dzwonić, to wówczas dam Ci znać. Chcą zrobić jakieś fajne spotkanie z prelekcjami do których szukają ludzi-pasjonatów w danej dziedzinie, chcą propagować akwarystykę i szerzyć wiedzę na jej temat, uzmysławiać ludziom,że akwarium, to miłe zajęcie,ale też obowiązek i odpowiedzialność za podwodnych podopiecznych, tak często niedocenianych przez ludzi, którzy nie są zbytnio rozeznani w tym temacie.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”