PET Festiwal Łódź dla zwierząt 2012
Niestety, tak jak niektórzy plotkarze donieśli, ŁSAiT nie będzie brało udziału w imprezie. Nie mamy środków na zorganizowanie czegoś z roku na rok a o sponsora ciężko. Nie mamy też za bardzo z czym się w tym momencie wystawić jeśli byśmy chcieli po prostu pokazać akwarium z rybami klubowymi. Musiałoby być coś w tym samym klimacie co ostatnio i Lukiki byłby niepocieszony.
Ale na pewno będziemy się imprezie przyglądać, być może warto się na niej wystawiać zamiast na imprezie PetFair.
Do współpracy zgłosiły się jedynie chyba 2 czy 3 osoby spoza klubu i dziękuję im za chęć pomocy, zgłoszę się do Was w przyszłym roku przy okazji kolejnych PetFair:)
Ale na pewno będziemy się imprezie przyglądać, być może warto się na niej wystawiać zamiast na imprezie PetFair.
Do współpracy zgłosiły się jedynie chyba 2 czy 3 osoby spoza klubu i dziękuję im za chęć pomocy, zgłoszę się do Was w przyszłym roku przy okazji kolejnych PetFair:)
-
Ta impreza dla mnie to porażka. Podobno była akwarystyka, nie widziałem. Kot na kocie. A ja mam rybki i psa. Wydałem 32zł za dwie osoby byłem tam 15min. Z czego z 10 minut oglądałem za free na placu przed psa pasterskiego zaganiającego kaczki i to mi się podobało. Festiwal zwierząt to naciągane dla mnie. To, że z Łodzi nie było wystawców nie znaczy, że nie mogli się pojawić z innych miast. Widocznie nie to było celem organizatorów. Na takich wystawach moja noga już nie postanie. Nawet jak wejście będzie free.
Pan Marian nie dotarł z jakichś powodów, Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.Swoją drogą, bardzo mili Państwo, będą organizować za jakiś czas spotkanie akwarystyczne pod Łodzią, może ktoś miałby chęć opowiedzieć coś ciekawego o danej gałęzi akwarystyki, która go najbardziej zajmuje?
.

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Nie było jedyne.Na tej "super"imprezie był też drugi zbiornik na stoisku chyba jakiejś szkoły wyższej o pojemności ok.40l z małymi kolcobrzuchami.Jednym słowem full wypasZafira pisze:Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.

discus6
Być może przeoczyłam je, bo byłam z małym dzieckiem, które trochę dokazywałodiscus6 pisze:Nie było jedyne.Na tej "super"imprezie był też drugi zbiornik na stoisku chyba jakiejś szkoły wyższej o pojemności ok.40l z małymi kolcobrzuchami.Jednym słowem full wypasZafira pisze:Państwo reprezentującym.in. firmę Juwel zrobili zatem sami niewielkie akwarium, które było jednocześnie jedynym z urządzonych na tej imprezie zbiorników.

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Mają do mnie dzwonić, to wówczas dam Ci znać. Chcą zrobić jakieś fajne spotkanie z prelekcjami do których szukają ludzi-pasjonatów w danej dziedzinie, chcą propagować akwarystykę i szerzyć wiedzę na jej temat, uzmysławiać ludziom,że akwarium, to miłe zajęcie,ale też obowiązek i odpowiedzialność za podwodnych podopiecznych, tak często niedocenianych przez ludzi, którzy nie są zbytnio rozeznani w tym temacie.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie