I będzie mówione jeszcze, poco w ogóle zakładasz tak bezsensownie baniak?? nie lepiej było najpier poczytać pooglądać zbiorniki wystawione na forum przenalizuj aranże i obsady i zrób coś sensownego.
to po co je w ogóle tam wpuszczałeś i po co brałeś, jak nie masz normalnego miejsca to lepiej wtstawić na forum i oddać komuś u kogo beda się lepiej czuły.
Jak to jeszcze gurami do tego 126l?
Masz tam z tego co wiem to:
4x p. ramireza
2x zbrojnik niebieski
xx gupików endlera i pawich oczek
2x bojownik syjamski
i chcesz mieć
bocje karłowate i glonojady syjamskie
Czy aby nie za dużo tego wszystkiego?
przecież nikt nie mówi że chce do 126L kolega ( mroczek ) powiedział że moze się ze mna wymienić albo sobie zlostawic moge dać mu kase a on mi da ale chce oglądać jak będzie do mnie przychodził wiec jestem w kropce :/ bo jak wezmę to tylko do tego 54L ( pracowałem dzisiaj cały dzień akwarium zostało przystosowane do tego rodzaju ryb lecz nie jest jeszcze na 100% gotowe. Chciałem wstawic zdjecia ale mi wpadł aparat do akwa :/ i muszę kupić nowy więc na razie zdjeć nie będzie )
Irek pisze:no kurde to daj ogłoszenie i jak by ktoś się zgodził to od niego weźmiesz i temu co się zgłosi dasz
Nie ma innego wyjścia niż postawienie następnego baniaka
Powoli... Trachemys, masz dwa akwariua, jedno 126 i jedno 54 (tych szklanek nie licze), a z ryb:
4x p. ramireza
2x zbrojnik niebieski
xx gupików endlera i pawich oczek
2x bojownik syjamski
4XKirysek Pstry
3xPrętnik Karłowaty
jakies gurami??
i gdzies cos czytalem o mieczykach??
W sumie to nie bardzo widze jakiegos sensownego rozwiazania...
126l:
zbrojniki
gurami (dopoki nie znajdziesz czegos wiekszego - lepiej 126 niz 20 ale to ciagle malo)
pretniki
mieczyki?
ramirezki?
54:
reszta zwierzatek
Mam tylko nadzieje ze pomylilem sie z tymi mieczykami...
Tu nie ma mniejszego zla chyba...
Nakrec rodzicow, niech kupia Ci 240l, tylko nie dokupuj ryb narazie...
Ostatnio zmieniony 2010-03-01, 14:35 przez zami84, łącznie zmieniany 1 raz.
no i jeszcze bocje siatkowane i glonojady syjamskie
No tak ale jak Ty masz bojowniki, prętniki i chcesz mieć jeszcze gurami to czarno to widzę.
Labiryntowców nie powinno się łączyć...