Tani zestaw do nawożenia
Tani zestaw do nawożenia
Witajcie ponownie,
ci co trafili na inny wątek w którym się udzielałem wiedzą, że ogarniam małe "mcharium" i teraz jeszcze szukam jakiegoś w miarę taniego zestawu do nawożenia, jakiegoś gotowca i trafiłem na zestawy Sery - CO2 Plant Care Set - czy ktoś z Was z tego korzystał? Jak się to sprawuje?
ci co trafili na inny wątek w którym się udzielałem wiedzą, że ogarniam małe "mcharium" i teraz jeszcze szukam jakiegoś w miarę taniego zestawu do nawożenia, jakiegoś gotowca i trafiłem na zestawy Sery - CO2 Plant Care Set - czy ktoś z Was z tego korzystał? Jak się to sprawuje?
- illuminatebaby
- illuminatebaby
może i racja faktycznie, a jak sprawdzacie parametry wody i jak często? przydałyby się chyba jakieś testy akwarystyczne, w najlepiej jakiś zestaw testów, widziałem w sklepie testy na no2, no3, co2, ph ... co z tego byście poradzili wziąć w posiadanie na start? A z zestawem sery się wstrzymuję w takim razie, ale za to jeszcze może sobie domówię przy okazji w pyko ten czyścik magnetyczny do szyb bo podejrzewam, że może wystąpić drobny atak glonów na początku. A potem zostaje mi pokombinować nad znalezieniem jakiejś odmiany drobnych krewetek do mcharium :)
discus6 -> ok dzięki za info! NO3 Sery zamówię wobec tego z resztą dupereli w jednym sklepie, i wyszperam tego JBL'a na CO2. Mówisz, że stały - czyli rozumiem to jakiś zestaw montowany w akwa i non stop pokazuje poziom CO2? Mam nadzieję, że w razie co nie szpeci ani nie zajmuje dużo miejsca :)
Irek -> podpowiedz proszę ile sztuk takich red cherry. To chyba jedne z popularniejszych bo wszyscy właśnie je polecają, chyba przez to że sa takie ładne :)
A czy coś prócz krewetek do małego mcharium się nada jako naturalna walka z glonami? :)
Irek -> podpowiedz proszę ile sztuk takich red cherry. To chyba jedne z popularniejszych bo wszyscy właśnie je polecają, chyba przez to że sa takie ładne :)
A czy coś prócz krewetek do małego mcharium się nada jako naturalna walka z glonami? :)
- illuminatebaby
http://www.rybarium.pl/sklep/akwarystyk ... 03133.htmlRiks pisze:Mówisz, że stały - czyli rozumiem to jakiś zestaw montowany w akwa i non stop pokazuje poziom CO2?
discus6