Problem polega na tym że gdzieś zniknął element graficzny forum, jego nazwa została zmieniona, link do tego elementu uległ zmianie i to jest powodem niewyświetlania się go na forum; też tak mam.
nie działa powiadomienie na e-mail o odpowiedzi w Topikach. Chyba wam się coś wysypało :)
No i jak to zmienicie, to zróbcie tak aby nie szło to w spamy tylko w normalne wiadomości bo z akwaryści idą e-maile ne na spamy a z innych forum normalnie mi przychodzą.
hmm mam normalnie ustawione, aby przychodziła odpowiedz i nic nie zmieniałem w opcjach tak wiec chyba nie moja wina. I pod tym postem mam też automatycznie ustawione "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" jak i we wszystkich postach jakie piszę.
hmm, to może być przyczyna, chociaż ja jej nie ustawiam, bo mam pocztę z zakładu pracy i może informatycy coś grzebali na serverach itp. więc tak naprawdę nie wiem gdzie jest przyczyna, chociaż inne fora dają mi info o odpowiedzi.
Mm...może nie w avatarze, ale pisząc posta to pod kreską-np. tam gdzie masz Ty wpisane filmy pokazują się jakieś fragmenty moich postów wcześniejszych...Tak było przy naszej rozmowie Łukasz...Piszę post a pod tą kreską są fragmenty wcześniejszego postu... Znaczy Ty tego "nie widzisz"?