Edycja posta a powiadomienie o nowych postach
Edycja posta a powiadomienie o nowych postach
Czy można zrobić tak, żeby edycja posta była traktowana jako nowy post ? Chodzi mi oto że jak wchodzę na forum to klikam sobie "pokaż nowe posty" i mam wszystko od ostatniej wizyty na forum. Problem w tym ze nie pokazuje postów istniejących które były edytowane przez autora z różnych względów. Nie było by wtedy pisana posta pod postem przez tą sama osobe.
Ostatnio zmieniony 2009-11-24, 10:32 przez cina, łącznie zmieniany 2 razy.
Moja była Tanganika -
- megalomaniacc
- Moderator
zawsze mozna skopiować starego posta, ununąć go i wklejić wraz z nowymym tekstem jako nowy post
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
cina, wydaje mi się, że jest to mało możliwe ze względów technicznych. Z drugiej strony posty edytowane są myślę na tyle rzadko, że nie potrzeba wymyślania takiej funkcji. Jeśli dany temat Cię naprawdę interesuje wejdziesz do niego bezpośrednio z forum a nie z opcji pokaż ostatnie posty.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
Alchemik co do spraw technicznych to nie wiem, ale kilka rzeczy "teoretycznie" niemożliwych udało się już na tym forum zrobić
np. zapamiętanie logowania. Kwestia tylko tego czy komuś się chce to zrobić i czy to jest potrzebne. Jeśli wieloosobowy admin uzna że nie potrzebne to zostaje metoda megalomaniacc'a 

Moja była Tanganika -
O ile kwestia logowania to była po prostu zmiana jednego z ustawień na forum o tyle traktowania edycji jako nowych postów nie da się ustawić w taki sposób. Ale poszperamy, poszukamy, może coś się uda zrobić. A jeśli nie to myślę, że jeśli ktoś chce żeby jego edytowany post został zauważony to powinien to zrobić tak jak proponuje megalomaniacc. Bo patrząc na to z drugiej strony, to nie ma sensu traktować posta jako nowy jeśli tylko ktoś zauważył małą literówkę i ją poprawił.
Taaa, ale ile było wcześniej gadania że to nie wina forum tylko użytkownikówKubiszon pisze:O ile kwestia logowania to była po prostu zmiana jednego z ustawień na forum ...

Dobra, koniec, temat do zamknięcia.
Ostatnio zmieniony 2009-01-22, 20:27 przez cina, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja była Tanganika -
- Administrator
- Administrator
Edycja posta a powiadomienie o nych postach ?????
Proszę poprawić :)))
To że sporo Osób robi byki jak dzieci z przedszkola to już się przyzwyczaiłem :))
Ale nie róbcie ich chociaż w tytułach tematów, bo aż w oczy kole :)
Proszę poprawić :)))
To że sporo Osób robi byki jak dzieci z przedszkola to już się przyzwyczaiłem :))
Ale nie róbcie ich chociaż w tytułach tematów, bo aż w oczy kole :)
Ostatnio zmieniony 2009-01-30, 10:48 przez Administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Edycja posta a powiadomienie o noych postach
kiedy¶ mi przychodzi³y
teraz nie przychodz±
mimo ze mam w³±czone powiadomienia o odpowiedziach w w±tkach, w których siê wypowiadam.
³ot de fak?
teraz nie przychodz±
mimo ze mam w³±czone powiadomienia o odpowiedziach w w±tkach, w których siê wypowiadam.
³ot de fak?