Witam wszystkich terrarystów
Witam wszystkich terrarystów
Witam.
Jestem na tym forum pierwszy raz i nie mogłam znaleźć miejsca, w którym mogłabym przedstawić się Wam. Bardzo chciałabym poznac innych terrarystów z Łodzi i okolic.
Ponad rok temu rozpoczęłam moją wielka przygodę z gekonami lamparcimi. Zaczęło się od 1 samiczki, a obecnie mam już 3 piękne lamparcice w 2 terrariach. Nie obyło się bez błędów. Ostatnią kupiłam, ponieważ było mi jej po prostu żal - siedziała w terrarium w sklepie około 2 miesiące. Niestety, okazało się, że ma krzywicę. Udało się powstrzymać chorobę i chociaż chodzi inaczej niż pozostałe, to jest tak samo zwinna i szybka. I jestem z niej dumna :)
Czy możecie napisać jakie zwierzęta macie w swojej hodowli?
Jeśli ten post jest w nieodpowiednim dziale, to proszę o przesuniecie go.
Jestem na tym forum pierwszy raz i nie mogłam znaleźć miejsca, w którym mogłabym przedstawić się Wam. Bardzo chciałabym poznac innych terrarystów z Łodzi i okolic.
Ponad rok temu rozpoczęłam moją wielka przygodę z gekonami lamparcimi. Zaczęło się od 1 samiczki, a obecnie mam już 3 piękne lamparcice w 2 terrariach. Nie obyło się bez błędów. Ostatnią kupiłam, ponieważ było mi jej po prostu żal - siedziała w terrarium w sklepie około 2 miesiące. Niestety, okazało się, że ma krzywicę. Udało się powstrzymać chorobę i chociaż chodzi inaczej niż pozostałe, to jest tak samo zwinna i szybka. I jestem z niej dumna :)
Czy możecie napisać jakie zwierzęta macie w swojej hodowli?
Jeśli ten post jest w nieodpowiednim dziale, to proszę o przesuniecie go.
Witam! 
Ja osobiście posiadam dwie agamki brodate. Mam w planach zakup jakiś odmian barwnych, ale to jak spadną mi z nieba pieniądze
Póki co muszę odpuścić. Miałem też dwa gekony, ale jednak Agamy bardziej mnie do siebie przekonały, bardziej ciekawskie, itd 
Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów w hodowli tych pięknych gadów.

Ja osobiście posiadam dwie agamki brodate. Mam w planach zakup jakiś odmian barwnych, ale to jak spadną mi z nieba pieniądze

Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów w hodowli tych pięknych gadów.
Ostatnio zmieniony 2009-02-07, 00:48 przez diablo33, łącznie zmieniany 1 raz.
[36L] - Czeka na wielki restart, służy jako przechowalnik.
[36L] - kolejny zbiornik - 4 x Clinthony - planowane WP
W planach kolejne zbiorniki....
[36L] - kolejny zbiornik - 4 x Clinthony - planowane WP
W planach kolejne zbiorniki....
Witam !
Oto moje terrarystyczne płazie hobby : http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... 66&start=0
Oto moje terrarystyczne płazie hobby : http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... 66&start=0
żółwie wodne
Posiadam dwa żółwie, oba samce w różnym wieku. Czerwonolicy ma 11 lat a mniejszy żółtolicy ma około 3 lata (dostałem go gdyż poprzedni właściciel nie wiedział jakie warunki są dla niego najlepsze).
Jedyny sposób by się nie gryzły to nie dopuścić by były głodne i koniecznie muszą mieć żarówkę grzejną na wyspie. Gorąco je uspokaja:)
Czy są inni posiadacze żółwi wodnych?
Jedyny sposób by się nie gryzły to nie dopuścić by były głodne i koniecznie muszą mieć żarówkę grzejną na wyspie. Gorąco je uspokaja:)
Czy są inni posiadacze żółwi wodnych?
- tornadoretkinia
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=6487
Jest nas tu niewielu niestety.
Jest nas tu niewielu niestety.