Akwaria na "STARCIE"
Akwaria na "STARCIE"
Witam
Mam pytanie, chcę kupić akwarium o wymiarach 80x40x40-50 i tu me pytanie o Pana sprzedającego akwaria na „STARCIE” dokładnie chodzi mi o tego, który sprzedaje pod „chmurką” z takiego białego busa, chciałbym zaczerpnąć waszej opinii odnośnie tego Pana z tego, co wiem jest producentem. A więc czy ktoś kupował od niego akwaria, czy go polecacie czy lepiej go omijać???
Proszę o odpowiedzi i ewentualne propozycje gdzie najlepiej kupić akwarium.
Dodam tylko ze ten Pan za akwa 80X40X40 z szyby 8mm powiedział jakieś 140 zł, więc cena bardzo dobra.
Z góry dziękuję za odp.
Mam pytanie, chcę kupić akwarium o wymiarach 80x40x40-50 i tu me pytanie o Pana sprzedającego akwaria na „STARCIE” dokładnie chodzi mi o tego, który sprzedaje pod „chmurką” z takiego białego busa, chciałbym zaczerpnąć waszej opinii odnośnie tego Pana z tego, co wiem jest producentem. A więc czy ktoś kupował od niego akwaria, czy go polecacie czy lepiej go omijać???
Proszę o odpowiedzi i ewentualne propozycje gdzie najlepiej kupić akwarium.
Dodam tylko ze ten Pan za akwa 80X40X40 z szyby 8mm powiedział jakieś 140 zł, więc cena bardzo dobra.
Z góry dziękuję za odp.
Te dwie praktycznie wyczerpują szeroko sprawdzonych producentów, brałem u obydwu. Jest jeszcze kilku mniejszych, trudno znaleźć takiego, który partaczy. Ci najsłabsi, przy silnym łódzkim rynku, dawno już zostali wyeliminowani.Order pisze:Czy macie jeszcze jakieś propozycje??
Z tych dwóch: nieco niższe ceny ma ten ze Zgierza (sprzedaje na Starcie), lekko staranniejsze wykonanie na Popiełuszki.
ja tylko mogę dodać, że facet, który sprzedaje na Starcie (ten w środku, a nie na zewnątrz) kiedyś bardzo mi pomógł. Ja pękły mi listwy usztywniające w 240-stce, to powiedział mi jak mam je wkleić krok po kroku, zdradził i swój "trik" i w sumie wyszło bardzo przyzwoicie. Generalnie kupiłbym od niego następne akwarium bo wzbudza zaufanie. A na pewno nigdy więcej od firmy WROMAK!!!