Ryby z rodzin pielęgnicowatych

tomislav84

Post autor: tomislav84 »

jarokol pisze:Nie mam problemu ;) chetnie sie wymienie za jakis fajny korzen. W sumie te szmaragdy nie sa takie tanie:/ ale chetnie za szmaragdy sie wymienie;) tylko ja jestem z Rzeszowa a ty ? pozdrawiam
no to chyba malo wykonalne. zalozylem ze jestes z lodzi :(
u nas ciezko dostac szmaragdy. ja juz 2 tygodnie szukam samcow czerwono brzuchych i bezskutecznie.[/quote]

Kurde szkoda bo naprawde chce sie ich pozbyc. Dzisiaj to mnie szlak juz trafia co przegania ich :/

tomislav84

Post autor: tomislav84 »

lukaszLDZ pisze:do autora postu, chetnie od Ciebie odkupie kakadu nie wiem ile ich masz i jaka odmiana ?

ups widze ze nie mozna usuwac postow, teraz dopiero doczytałem, ze jestes z rzeszowa:(

Wiesz co ? Kakadu mam slicznie wybarwione nawet sa nieszkodliwe tylko cos samiec dziwnie sie zachowuje:/ wobec samiczki... hm.. mysle ze fajnie by bylo własnie urzadzic im lepsze legowisko w sensie akwarium i 2-3 pary pielegniczek mam tu na uwadze ( ramirezy , akara z maroni , pielegnica Thomasa ) kakadu w sumie moglbym sie wymienic ;) za jakis fajny korzen lub bajer do akwarium dla pielegnic ;) ty masz jakies foto swojego akwa ? jakie woogole masz i co w nim masz ;) ? Pozdrawiam.

lukaszLDZ

Post autor: lukaszLDZ »

wolałbym zakupic niz sie wymienic, bo nie mam za co :lol:
Łukasz

Awatar użytkownika
jarokol

Post autor: jarokol »

ja dzis widzialem w lodzi w 3 sklepach ladnei wybarwione kakadu
100L endlerki + Thorichthys meeki
80L 1+3 Pseudocrenilabrus multicolor victoriae
100L Cryptoheros cutteri

tomislav84