Giełda na starcie
-
Witam.
Czy mógłby mi ktoś napisać czy na giełdzie dostanę po jakiejś sensownej cenie korzeń Red Moor Wood odpowiedni do ~23l oraz krewetki Red Cherry? Czy wstęp jest płatny ?
Objechałem bardzo dużo zoologicznych i korzeń był albo do wielkich akwariów, albo po 40zł niewielki kawałek, a co do krewetek to w dwóch sklepach tylko, z czego w jednym po 6zł sztuka, a drugim po 3 przeźroczyste zamiast czerwone
Pozdrawiam.
Czy mógłby mi ktoś napisać czy na giełdzie dostanę po jakiejś sensownej cenie korzeń Red Moor Wood odpowiedni do ~23l oraz krewetki Red Cherry? Czy wstęp jest płatny ?
Objechałem bardzo dużo zoologicznych i korzeń był albo do wielkich akwariów, albo po 40zł niewielki kawałek, a co do krewetek to w dwóch sklepach tylko, z czego w jednym po 6zł sztuka, a drugim po 3 przeźroczyste zamiast czerwone

Pozdrawiam.
Takowych korzeni tam nie ma na 1000%.
A do 23 litrow,to juz w ogole trudno znalezc.
Korzenie,te z reguly wieksze sa.
Wstep jest bezplatny.
A do 23 litrow,to juz w ogole trudno znalezc.
Korzenie,te z reguly wieksze sa.
Wstep jest bezplatny.
Ostatnio zmieniony 2012-05-03, 16:24 przez Lukiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Jest w niedzielę giełda? Bo jutro i pojutrze jest tam wystawa psów, w sobotę krajowa a w niedzielę międzynarodowa, wiem bo idę ze swoją dobermanką i nie wiem jak z giełdą, bo karma mi zaczyna się powoli kończyć i glony muszę popalić EasyCarbo.Godziny jakoś zmienione czy coś?
Nie słyszałem, by świnia manipulacją
Próbowała się dorwać do władzy
Kontrolować i straszyć folwark zwierzęcy
I robić to wszystko dla kasy...
Próbowała się dorwać do władzy
Kontrolować i straszyć folwark zwierzęcy
I robić to wszystko dla kasy...