Użytkownik mloody82- polecacie?

ODPOWIEDZ
migomax

Użytkownik mloody82- polecacie?

Post autor: migomax »

Zamierzam kupić akwarium 112l, nie chcę używek ponieważ nigdy nie wiadomo na co się trafi, a wizja nagłego trachnięcia akwa czy rozklejenia mnie przeraża.

Czy możecie polecić akwaria od tego użytkownika?

http://allegro.pl/112l-nowe-akwarium-11 ... 50345.html

Miał ktoś z nimi styczność?

Może macie jakieś inne miejsca w Łodzi, gdzie mogę bez obaw kupić?

mistrzu53

Post autor: mistrzu53 »

Jedź na Start kupowałem 200 i 240L u faceta przed budynkiem. Jakość ok no i cena w porządku.

Awatar użytkownika
jachu

baniak

Post autor: jachu »

Kupowałem u niego parę lat temu 54l i jest spoko ( cena też była ok ), wtedy odbierałem sprzęt na Kozinach a teraz to nie wiem chyba Jedlicze jak co to zagadaj.
jachu

Awatar użytkownika
mania56

Post autor: mania56 »

Kup w Czwartek na Równej u Wiwala - mloody82 bierze od niego akwaria a sprzedaje w dużo wyższej cenie ;-)

marcin323

Post autor: marcin323 »

jak się jutro na giełdę na start wybierzesz to zapewne kupisz jeszcze trochę taniej.

migomax

mania56 pisze:Kup w Czwartek na Równej u Wiwala - mloody82 bierze od niego akwaria a sprzedaje w dużo wyższej cenie ;-)
A może jakiś kontakt? Chciałbym przedzwonić i podpytać o parę szczegółów (m.in o akwa 112 z szybą 8mm) No i ważne też by była gwarancja.
marcin323 pisze:jak się jutro na giełdę na start wybierzesz to zapewne kupisz jeszcze trochę taniej
A jakość? Nie rozkleją się po tygodniu bądź co gorsze trachną?

Awatar użytkownika
mania56

Post autor: mania56 »

Wiwal robi bardzo dobrej jakości szkła. Sama od niego mam praktycznie cały regał postawiony i ogólne z rybami.
Wystarczy kolego trochę poszperać w wujku ;-) http://www.wiwal.com.pl/

migomax

mania56 pisze:Wiwal robi bardzo dobrej jakości szkła. Sama od niego mam praktycznie cały regał postawiony i ogólne z rybami.
Wystarczy kolego trochę poszperać w wujku ;-) http://www.wiwal.com.pl/
Ups. Myślałem że Wiwal to jakieś pseudo, dlatego nawet nie starałem się szukać :P

Dostałem info, że solidne akwaria klei Pan Piotr ze Startu. Ma ktoś może kontakt do niego?
Ostatnio zmieniony 2014-04-06, 21:54 przez migomax, łącznie zmieniany 2 razy.

andyeudezet

Post autor: andyeudezet »

W czwartek odebrałem już akwarium od Wiwala. Co do wyglądu, nie mam zastrzeżeń. Akwarium naprawdę ładne, a co najważniejsze dobrze sklejone, spoiny równe bez pęcherzy. Co do jakości akwarium nie mam zastrzeżeń, przyczepić mógłbym się do tego...że bez konsultacji ze mną stwierdzili, że wzmocnienia są nie potrzebne i przywieźli baniak bez wzmocnień. Ale to może tylko ja się czepiam :P

Awatar użytkownika
wachkala

Post autor: wachkala »

zrobili Ci dobrze bo przy takiej grubości szkle tak mały litraż (112?) to naprawdę wzmocnienia nie potrzebne a dzięki temu że ich nie ma akwarium wygląda dużo lepiej estetyczniej i możesz mieć je otwarte.

czy mloody82 nie jest czasem pod innym nikiem u nas na forum?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”