Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
muri

Post autor: muri »

Cykada - Przybyszewskiego 40 może ciasny sklepik ale aż tam chce się wchodzić.
To naprawdę sklep typowo akwarystyczny właściciel zna się na rzeczy, ryby zdrowe, sporo gatunków to co wiem ma swoich hodowców brałem już nie raz od niego ryby żadnych chorób, zbiorniki zadbane że aż można ukraść jakiś pomysł na dekoracje. Naprawdę sklep godny polecenia ale podkreślam SKLEP nie moloch typu kakadu itp

radoslaw6363

Post autor: radoslaw6363 »

Bylem wczoraj w Zoo natura sklep ma potencjał (lokalizacja ,powierzchnia)i to tyle .
W akwariach niczego z ciekawych dla mnie tematów nie było.(wybredny się zrobiłem)
:lol: Personel zajęty jakimiś swoimi sprawami nie zwraca uwagi na klientów ,Duży + jak zapytałem o cenę to nawet raczyli odpowiedzieć HaHaHa! :lol:
A może akwarystów jest tak mało że dobry sklep nie ma racji bytu !
Na starcie co niedzielę widać tłumy przepchać się nie można ,Na równej też szkoda mówić no ale to przyjezdni z bogatszej polski .
Kryzys bieda w łodzi przekłada się na listę zakupów najpierw chleb ,kaszanka ,paczka fajek a takie hobby gdzieś daleko daleko na końcu :-/ o ile wystarczy , bo to i baniak trzeba kupić i całą resztę :-x Znacznie prościej jest jest kupić jakieś szkło w nim% i samemu dać sobie w baniak :idea: :lol: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2010-03-11, 14:57 przez radoslaw6363, łącznie zmieniany 2 razy.

adamozw
Kontakt:

Post autor: adamozw »

Ej a diodon jest juz otwarty na Próchnika, można tam coś kupić?

Awatar użytkownika
michalpolak5

Post autor: michalpolak5 »

Witam.Swego czasu był świetny sklep na Andrzeja Struga przy Kościuszki Miał spory wybór zwierząt i sprzętu. Ale tak było z 15 lat temu. Teraz właściciel likwiduje akwaria bo nie ma sprzedaży. Wszyscy kupują na Równej i Starcie a takie sklepiki padają .

Awatar użytkownika
kdk
Kontakt:

Post autor: kdk »

michalpolak5 pisze:Witam.Swego czasu był świetny sklep na Andrzeja Struga przy Kościuszki Miał spory wybór zwierząt i sprzętu. Ale tak było z 15 lat temu. Teraz właściciel likwiduje akwaria bo nie ma sprzedaży. Wszyscy kupują na Równej i Starcie a takie sklepiki padają .
Nie przypominam sobie żadnych rewelacji w tym sklepie jeśli chodzi o akwarystykę, nawet 15 lat temu, chociaż pierwsze akwarium i wyposażenie kupiłem właśnie tam. Tak ze 20 - 25 lat temu mieszkała tam dość duża małpa w klatce (zaraz przy wejściu po prawo) i to owszem, była bardzo duża atrakcja.

adamozw
Kontakt:

A czy ktoś wie co z Diodonem czy jest otwarty czy mozna cos tam kupic chodzi mi na ulicy Prochnika (wiem ze zostal przeniesiony)

jabol

Post autor: jabol »

adamozw pisze:A czy ktoś wie co z Diodonem czy jest otwarty czy mozna cos tam kupic chodzi mi na ulicy Prochnika (wiem ze zostal przeniesiony)
telefon podany tutaj na forum nie odpowiada ????

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

adamozw pisze:A czy ktoś wie co z Diodonem
Wczoraj na innym forum przeczytałem post Witka-właściciela wszystkich "Diodonów" ;-) o zamknięciu ostatniego już sklepu...Smutne to, ale prawdziwe...

jabol

Post autor: jabol »

krzych0062 pisze:
adamozw pisze:A czy ktoś wie co z Diodonem
Wczoraj na innym forum przeczytałem post Witka-właściciela wszystkich "Diodonów" ;-) o zamknięciu ostatniego już sklepu...Smutne to, ale prawdziwe...
mozesz zapodac linka ? (moze byc na priv)

Awatar użytkownika
krzych0062

Zaraz poszukam i Ci podeślę :-)

Awatar użytkownika
martinezsanchez

Post autor: martinezsanchez »

Krzyśku czyżby jakaś aluzja? a wracając do tematów sklepów... wŁodzi naprawdę jest straszna padaczka jeśli chodzi o akwarystykę... kiedyś koło mnie otworzył się nowy sklep, który całkiem fajnie sie zapowiadał...i to jest idealne słowo "zapowiadał" bo oprócz mnie przychodziły tam jeszcze 2 osoby i w kilka miesięcy zwinęli interes;/
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]

Awatar użytkownika
krzych0062

martinezsanchez pisze:Krzyśku czyżby jakaś aluzja?
Hehe... Marcinie nic takiego nie ma miejsca. Po prostu jedni są starsi, drudzy młodsi, jedni zajmują się akwarystyką dłużej a inni krócej... No i nie wszyscy wiedzą o giełdzie na Wodnym Rynku :-P

Awatar użytkownika
martinezsanchez

Post autor: martinezsanchez »

:mrgreen: wiem cos o tym
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]

radoslaw6363

Wczoraj byłem w Kakadu

Post autor: radoslaw6363 »

Miałem zamiar kupić Otoski,niestety nie było łatwo najpierw pani sprzedająca prowadziła długą rozmowę przez telefon i nie wypadało jej przeszkadzać a sympatyczny sprzedawca układał paczki żwiru pod regałem ,następnie układali ten żwir we dwoje i nie zwracali uwagi na otoczenie .Poszukałem otosków na własną rękę i znalazłem !Niestety pani sprzedająca poszła w drugi koniec stoiska pokazać akwarium jakiejś rodzince a sprzedawca poszedł na fajkę (po rozładowaniu palety żwiru zasłużył) .Uznałem że mój dalszy pobyt w tym przybytku ,,handlu'' nie ma sensu i otosków nie kupiłem na szczęście sprzedawcy dali mi czas na zastanowienie się nad zakupem po 6zł. za sztukę i za to im serdecznie dziękuję mam nadzieję kupić te rybki taniej !
Dłuższy pobyt w tym sklepie jest dla klienta korzystny i skłania do refleksji
Kawałek drewna z przyczepionym czymś zielonym 50zł.roślina 35zł.
A swoją drogą ktoś wykłada pieniądze na duuuży sklep stawia regały a w nich wiele zbiorników płaci wielki czynsz ! a szkoda temu komuś pieniędzy na personel w takim miejscu zawsze powinna być osoba do dyspozycji klienta no ale widocznie jakiś ,,przemądry derektor''uznał że lepiej zaoszczędzić parę złoty :lol:
Proponuje wprowadzić w sklepie samoobsługę to będzie jeszcze taniej ! :idea: :mrgreen:
I takie hasło KLIENCIE ZŁAP SOBIE SAM :shock:
Ostatnio zmieniony 2010-03-14, 08:53 przez radoslaw6363, łącznie zmieniany 1 raz.

adamozw
Kontakt:

Mam pytanko .
Czy zna ktos z was sklep zoologiczny Koliber na zgierskiej?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”