1000zł za akwarium 700l dużo czy mało???

ODPOWIEDZ
użytkownik zablokowany.

1000zł za akwarium 700l dużo czy mało???

Post autor: użytkownik zablokowany. »

zastanawiam się nad kupnem akwarium 700l od kolegi za 1000zł nie wiem czy mi się kalkuluje to akwarium jest sklejone z hartowanej 14 bez rys 2metry dlugie z kominem i sumpem 120l tylko tyle że po akwarium morskim, a słyszałem że glony plehowate lubią rozszczelniać akwaria.
Co o tym myślicie???
Caridina cf. propinqua "Orange"
Caridina sp. "Crystal Red"
Caridina sp. "Rocket"
Caridina cf. babaulti
Caridina sp. "Biene"
Caridina japonica
Neocaridina denticulata sinensis "Fire Red"
Neocaridina "blue crystal"

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Jeżeli w dobrym stanie to cena w porządku. Co do glonów no to musisz sprawdzić stan sylikonu, czy ewentualne glony tam powchodziły i jeśli tak to jak głęboko. Jednak uda Ci się znaleźć miejsce na taki baniak?

użytkownik zablokowany.

Post autor: użytkownik zablokowany. »

pod koniec września wynajmuję drugą piwnicę jak wszystko pójdzie ok i wreszcie wyprowadzę to jedno pomieszczenie jak należy bo na razie mam bałagan i galimatias musi to z pomieszczenia z akwariami i rybami, przerodzić się w hodowlę :-P "taką śmierdzącą lekko komercją " trzeba się zdecydować na coś i robić to do końca a nie jak do tej pory wszystko na gorąco i na pół gwizdka :oops:
A do ZAKUPU akwa troszkę zmotywował mnie twój baniaczek podobają mi się takie jeziorka :-P
Nigdy nie miałem aż tak dużego akwa na własność opiekowałem się takimi zbiornikami 2 lata nabrałem troszkę respektu i ogłady. I stało się stawiam pierwszego małego kolosa :-D
Może to nie 1000l czy 1500l ale jak dla mnie to i tak dużo przeskok o prawie 200% w wielkości baniaka :->
Caridina cf. propinqua "Orange"
Caridina sp. "Crystal Red"
Caridina sp. "Rocket"
Caridina cf. babaulti
Caridina sp. "Biene"
Caridina japonica
Neocaridina denticulata sinensis "Fire Red"
Neocaridina "blue crystal"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”