[ŁÓDŹ] Sklepy
[ŁÓDŹ] Sklepy
Hej hej, przychodzę ponownie z podobnym pytaniem. Gdzie w Łodzi dostanę bojowniki HM o krewetki White Pearl oprócz giełdy i tani substrat jako podłoże?
Pokarmy Naturefood w Łodzi
W sklepie Aquastyl są dostępne pokarmy Naturefood - w sporym asortymencie od wszystkożenych poprzez krewetki, pielęgnice, inne mięsożerne i roslinożerne.
Robert
Robert
-
Widziałem w sklepie na terenie giełdy na starcie. Chyba Delfin to jest czy jakoś tak. W razie czego mają też magazyn/sklep na Brukowej 27.Krzychu pisze:Gdzie mogę kupić żwirek gradacji 1-2, 1-3mm?
Ostatnio zmieniony 2016-04-28, 12:45 przez skrzatekMK, łącznie zmieniany 1 raz.
- arturromarr
Fajnie było by zrobić jakąś bazę sklepów akwarystycznych w Łodzi.
Czasem przypadkowo odkrywam jakiś sklep w okolicy szukając czegoś innego.
Jakby byłą taka lista np. podzielona na dzielnice to każdy mógłby szybko odnaleźć sklepy w pobliżu lub dodać jakiś który zna.
Sklepy akwarystyczne często są pochowane między budynkami i słabo znane.
Z czasem można by zrobić mapkę z zaznaczonymi sklepami, co myślicie?
Czasem przypadkowo odkrywam jakiś sklep w okolicy szukając czegoś innego.
Jakby byłą taka lista np. podzielona na dzielnice to każdy mógłby szybko odnaleźć sklepy w pobliżu lub dodać jakiś który zna.
Sklepy akwarystyczne często są pochowane między budynkami i słabo znane.
Z czasem można by zrobić mapkę z zaznaczonymi sklepami, co myślicie?
Jestem w stanie zrobić taką mapkę tylko potrzebuję adresy sklepów. Mapa nie będzie interaktywna, niestety. Jednak będzie można wizualnie zobaczyć gdzie dany sklep jest :)
Ostatnio zmieniony 2016-05-01, 00:11 przez Krzychu, łącznie zmieniany 1 raz.
- arturromarr
Mapka będzie fajna tylko jak to zebrać w pierwszej fazie zgłaszania do listy przez forumowiczów?
Mogę założyć specjalny temat gdzie każdy będzie dopisywał sklepy które zna a ja w pierwszym poście dla porządku i czytelności będę je dopisywał do listy. Równolegle może oczywiście powstawać mapka, co myślicie?
Mogę założyć specjalny temat gdzie każdy będzie dopisywał sklepy które zna a ja w pierwszym poście dla porządku i czytelności będę je dopisywał do listy. Równolegle może oczywiście powstawać mapka, co myślicie?