Grzałki
Grzałki
Witam
Czas zbliżającej się zimy zmusza mnie na kupno jakiejś grzałki. Zastanawiam się i nic mi nie przychodzi do głowy. Fakt Baq podsunął mi pomysł grzałki przepływowej i to dobry pomysł ze względu na to że nie będzie mi to zajmowało miejsca w akwarium i oczywiście estetycznie to nie wygląda.
Szukałem na necie jakiś grzałek przepływowych i nic specjalnego nie znalazłem.
Tak wiec pytanie do was, czy takie grzałki są w ogóle dostępna na naszym rynku i czy oczywiście są dobre i w miarę wydajne abym utrzymał temp wody w granicach 25stopni.
Wiadomo, za coś takiego więcej trzeba zapłacić, ale wolę zapłacić i mieć z głowy barowanie się z grzałkami w wodzie.
Proszę o jakieś konkretne przykłady takowych grzałek.
Czas zbliżającej się zimy zmusza mnie na kupno jakiejś grzałki. Zastanawiam się i nic mi nie przychodzi do głowy. Fakt Baq podsunął mi pomysł grzałki przepływowej i to dobry pomysł ze względu na to że nie będzie mi to zajmowało miejsca w akwarium i oczywiście estetycznie to nie wygląda.
Tak wiec pytanie do was, czy takie grzałki są w ogóle dostępna na naszym rynku i czy oczywiście są dobre i w miarę wydajne abym utrzymał temp wody w granicach 25stopni.
Wiadomo, za coś takiego więcej trzeba zapłacić, ale wolę zapłacić i mieć z głowy barowanie się z grzałkami w wodzie.
Proszę o jakieś konkretne przykłady takowych grzałek.
Re: Grzałki
Hydory ETHMatrixowo pisze:
..z tym ze opinie sa o nich ..rozne
lepiej kupic termofiltr Eheima
.. :) to COS eheima to caly filtr .. kubelek:Matrixowo pisze:a to coś eheima da się zamontować do każdego filtra? i macie to coś w rybarium?
http://www.rybarium.pl/sklep/akwarystyk ... cu0w/1.htm
poczucie humoru jest mile widziane - wszedzie, na tym forum zapewne takze.Matrixowo pisze:pełen profesjonalizm ze strony rybarium :DDD
jak zauwazyles: wczesniej podalem ci kilka rozwiazan
po "kaloryferze" napisalem takze slowo : "na powaznie"
jesli nie odpowiadaja ci ww - moze idz do wrozki - sluze adresem
dobra spoko, przecież nie było w tym żadnego sarkazmu, a humoru jeszcze nie straciłem.
A tak na poważnie, to nie będę inwestował w nowy filtr za ponad 1 000 zł, interesują mnie bardziej rozwiązania pośrednie. Fakt co do tej grzałki przepływowej nie ma żadnej konkurencji lub trzeba jakoś inaczej poszukać, chociaż nie mam pomysłu. może ktoś inny zna coś innego podobnego i dobrego??
A tak na poważnie, to nie będę inwestował w nowy filtr za ponad 1 000 zł, interesują mnie bardziej rozwiązania pośrednie. Fakt co do tej grzałki przepływowej nie ma żadnej konkurencji lub trzeba jakoś inaczej poszukać, chociaż nie mam pomysłu. może ktoś inny zna coś innego podobnego i dobrego??