Szukam folię samoprzylepną, lustrzaną na odbłyśnik
Szukam folię samoprzylepną, lustrzaną na odbłyśnik
Gdzie w Łodzi można taką kupić?
- krzych0062
jak dla mnie allegro jest dobrym rozwiązaniem <też jakoś planuje zakupić taką folie > mam nadzieje że zda egzamin <może kros się wypowie jeśli kupował?> czy zdaje egzamin i czy przypadkiem się nie odkleja pd wpływem wilgoci <niby zarzekają sie że nie ale oni napisać mogą co chcą>
Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek
Ja osobiscie jej nie używam ale kolega zastosował, i mówi że sens jest jedynie gdy sią całą pokrywę wyklei i to też wcale jakiś super efekt nie jest, Ja osobiście stosuje odbłyśniki z tych blaszek od żaluzji i jest super efekt a koszt niewielki. Ja moje blaszki mam z odzyku ale w sklepach z żaluzjami można kupować na sztuki i 3 sztuki wystarczają do jednej rury 18W
ja mam przerobionąpokrywę i nawet świetlówki mam zamocowane w takich małych metalowych ucwytach, a do tego do drugich takich uchwytach tylko trochę rozgiętych mam przymocowane te listewki. W drugim baniaku gdzie świetlówki są położone na wzocnieniach mam listwki wklejone w polówki rury kanalizacyjnej 50 i polożone nad świetlówkami.
A jak się zachowuje silikon pod wpływem dość wysokiej temperatury od świetlówek ??
Moja była Tanganika -