malowanie tła
malowanie tła
witam
mam takie nietypowe pytanie, otóż czy któryś forumowiczów mógłby polecić mi czym należy malować wewnętrzne tło strukturalne,jakiej farby należy do tego użyć, chodzi mi dokładnie o to żeby je pomalować na czarno, z góry dziękuje za pomoc
mam takie nietypowe pytanie, otóż czy któryś forumowiczów mógłby polecić mi czym należy malować wewnętrzne tło strukturalne,jakiej farby należy do tego użyć, chodzi mi dokładnie o to żeby je pomalować na czarno, z góry dziękuje za pomoc
-
Poszukaj na malawi forum, tam jest o całym procesie tworzenia tła wewnętrznego wraz z malowaniem z podaniem nazw farb
Moja była Tanganika -
a jakieś inne ekologiczne ?? Musi coś być, przecież czymś malują regały spożywcze. A musi to być farba czy może być np. rozwodnione CR65 z pigmentem ?
Moja była Tanganika -
Na malawi właśnie CR65 malowali tła, ten preparat może i jest na bazie cementu, ale służy do uszczelniania studni z wodą pitną, więc jest bezpieczny.
Moja była Tanganika -
Sądzę że nie będzie problemu, tylko wypłucz kilka razy porządnie pod bieżącą wodą, najlepiej wężem ogrodowym na zewnątrz :) i powinno być dobrze. Pochwal się efektami swojej pracy bo ja też chciałem coś takiego robić do mojej tangi, ale nie miałem czasu i zrobiło tło z łupka, ale do nowego akwarium chyba się poświęcę i zrobię coś innego.
Moja była Tanganika -