najpiękniejsze ryby z ameryki północnej
najpiękniejsze ryby z ameryki północnej
Witam
jest taki plan zakochałem się w rybach z Ameryki północnej. Chce wzbogacić akwarystykę Polski w najpiękniejsze gatunki. A w przyszłości założyć forum z dziwolągami z tych rejonów.
Jako ze odpalam swoje baniaki w manu niebawem sprowadzę takie ryby że wam oczy zbielają bo ja juz to zrobiłem:P
Wiosłonosy, basy, jesiotry, okonie, sumiki, okończyki, strumieniaki i inne;P
jest taki plan zakochałem się w rybach z Ameryki północnej. Chce wzbogacić akwarystykę Polski w najpiękniejsze gatunki. A w przyszłości założyć forum z dziwolągami z tych rejonów.
Jako ze odpalam swoje baniaki w manu niebawem sprowadzę takie ryby że wam oczy zbielają bo ja juz to zrobiłem:P
Wiosłonosy, basy, jesiotry, okonie, sumiki, okończyki, strumieniaki i inne;P
Ostatnio zmieniony 2012-02-13, 23:58 przez king, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: najpiękniejsze ryby z ameryki północnej
Pospiningujemy w Manufakturzeking pisze: Wiosłonosy, basy, jesiotry, okonie, sumiki, okończyki, strumieniaki i inne;P

Ostatnio zmieniony 2012-02-14, 08:13 przez Nairams, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radzimierz
Jesiotry drogi kolego to z ojcem łapałem kiedyś ^^ a okonie to chyba każdy wędkarz miał na kiju.. więc nic w tym szczeólnego 

Ostatnio zmieniony 2012-02-14, 18:29 przez Radzimierz, łącznie zmieniany 1 raz.
W stanach są takie okonie ze neonki wysiadają, nawet płocie są tam tak ładne ze szok.
A basy piękności!!!! podobnie jak okończyki:P
W wąż rako-jad. Pomysły mam takie ze już się nie mogę doczekać az akwaria będą stały.
Troszkę za sponsoruje tego towarzystwa, a co mam cel by moja część była unikatowa i powalająca. Juz np. kupiłem arapaimy
A basy piękności!!!! podobnie jak okończyki:P
W wąż rako-jad. Pomysły mam takie ze już się nie mogę doczekać az akwaria będą stały.
Troszkę za sponsoruje tego towarzystwa, a co mam cel by moja część była unikatowa i powalająca. Juz np. kupiłem arapaimy
- Radzimierz