Hobbystyczna hodowla krewetek Ozorków
- krzych0062
- krzych0062
Wracając do tych Tibee, to udało mi się w drugim akwarium lecz ze zwykłymi CR znaleźć kilka sztuk całych praktycznie czerwonych tam z niewielka ilością białych kropek(pasków) , może coś z tego będzie , lecz muszę poszukać samca, bo są to samice chyba wszystkie chociaż przy dwóch mam wątpliwości z rozpoznaniem.
- krzych0062
No zobaczymy, najpierw sam pokombinuję , a później będę się zastanawiać nad wymianą genów:)) Chociaż Garnella to już z tego co czytałem i widziałem na jego stronie ładnie wyprowadzony pod kątem czerwieni. Osobiście bardziej mi się podobają Crystalki całe czerwone niż te z bielą, chociaż ostatnio nawet zaczynają mnie bardziej do siebie przekonywać :))
Ostatnio w oko mi wpadły babaulti stripes, może jakiś zbiorniczek dla nich przeznaczę , chociaż wolałbym brnąć dalej w selekcje CR i Bienek by osiągnąć jakieś sukcesy w długim procesie selekcji. :))
Ostatnio w oko mi wpadły babaulti stripes, może jakiś zbiorniczek dla nich przeznaczę , chociaż wolałbym brnąć dalej w selekcje CR i Bienek by osiągnąć jakieś sukcesy w długim procesie selekcji. :))
- krzych0062
Waldek jak dla mnie z tego co na jego stronie w galerii oglądałem kreweciory ma pierwsza klasa. Cóż , żeby coś osiągnąć trzeba nad tym pracować. Praca, praca i jeszcze raz praca, a coś się osiągnie :) Muszę się wybrać osobiście kiedyś do Garnelli i zobaczyć jego hodowlę, a przy okazji może jakąś nowe geny do moich zbiorniczków zakupię :))
- krzych0062
- martinezsanchez
no ladnie na zakupy beze mnie?? hehehe
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
- krzych0062
Zapraszam po próbki, tworzę jedzonko dla krewetek z naturalnych składników i na bazie różnych odmian cennych glonów pozyskiwanych z Japoniiadamozw pisze:Zafirka co to za żarełko?:))

Edit:Krzysiek-połóż im na panelach, to zobaczysz efekty, tylko nie wychodź z pokoju

Ostatnio zmieniony 2011-12-25, 22:58 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie