"Propozycja opisu w działach typu "galeria"&q
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- megalomaniacc
- Moderator
W związku ze zbliżającym sie deathline okresu kiedy uzytkownicy mieli czas na dostosowanie swoich tematów do wytycznych, chciałbym ogłosić iż tematy w których ewidentnie zostały naruszone zasady działu tzn wielkość zdjęcie, opisy będą zamykane do czasu poprawiania ich przez autora.
Tematy w których "temat" nie ma odpowiedniego formatu będą popoprawiane przez moderatorów.
Co sądzicie o takim pomyśle chodzi o to żeby zamknąc tematy które po mimo czasu na zmiane nie zostały dostosowane. Tematy zostaną odblokowane po dostosowaniu ich do regulaminu.
Tematy w których "temat" nie ma odpowiedniego formatu będą popoprawiane przez moderatorów.
Co sądzicie o takim pomyśle chodzi o to żeby zamknąc tematy które po mimo czasu na zmiane nie zostały dostosowane. Tematy zostaną odblokowane po dostosowaniu ich do regulaminu.
Ostatnio zmieniony 2009-02-17, 22:05 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie to ciut za daleko idące kroki. Owszem jestem za dostosowaniem się do jakiś ram obowiązujących ale jakby trzeba było zamykać tematy to byłoby ich pewnie z 2/3, ja niemal codziennie poprawiam jakieś ogłoszenie, bo mimo wyraźnego regulaminu i tak się trafiają tacy co się nie stosują.
Może lepiej wysłać pw z prośbą o poprawienie, bo jak komuś zamkniemy temat to jak go poprawi?
Może lepiej wysłać pw z prośbą o poprawienie, bo jak komuś zamkniemy temat to jak go poprawi?
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
- megalomaniacc
- Moderator
Chce to podac do publicznej informacji zanim zaczne to stosować. Tak naprawde daleko idące kroki to było by usunięcie tematu. Informacje o poprawie była podana jeszcze w styczniu kazdy miał czas na dostosowanie się. Moim zdaniem ludzie nie stosują się do zasad bo jak dobrzy wujkowie sami poprawiamy ich błędy przez co sami sobie robimy roboty. Informacja z prośbą o dostosowanie tematów wystarczająco długo była dostępna dla osób ktorych obchodzi ich temat i dokonali zmian. Wiięc albo rybka albo akwarium ;) albo ludzie sami będą przestrzegać zasad albo my bedzięmy za nimi chodzić i po nich sprzątać.
Zamkniecie tematu to nie jego kasacja, temat można otworzyć do czasu poprawy wiec nie uważam że jest to daleko idący krok
Zamkniecie tematu to nie jego kasacja, temat można otworzyć do czasu poprawy wiec nie uważam że jest to daleko idący krok
-
- Kontakt:
He he
Są nowe regulaminy, trzeba liczyć ze ktoś je przeczyta.
Zamykać tematów nie ma sensu.
Wystarczy napisać na PW i już.
Ogólnie chodzi o to by przyzwyczaić wszystkich.
W działach giełda, sam poprawiam już kilka miesięcy tematy.
I widzę ogromna poprawę, mam coraz mniej do poprawiania.
Trzeba mieć nadzieje że to poskutkuje.
To tylko forum :)
Zamykanie tematów tylko zniechęci wszystkich, a nie o to nam chyba chodzi.
Są nowe regulaminy, trzeba liczyć ze ktoś je przeczyta.
Zamykać tematów nie ma sensu.
Wystarczy napisać na PW i już.
Ogólnie chodzi o to by przyzwyczaić wszystkich.
W działach giełda, sam poprawiam już kilka miesięcy tematy.
Trzeba mieć nadzieje że to poskutkuje.
To tylko forum :)
Zamykanie tematów tylko zniechęci wszystkich, a nie o to nam chyba chodzi.
hehe bo od dłuższego czasu ja tam też poprawiam :Pzabapinkfloyd pisze:W działach giełda, sam poprawiam już kilka miesięcy tematy.
Ja też jestem za upomnieniami i prośbą o poprawienie. Zasady przynajmniej przez część osób są przestrzegane, ostatnio jeden z użytkowników pytał sie mnie czy jego fotki są dobrze podlinkowane i czy mógłbym sprawdzić to, było ok, także nauka w las nie idzie i ludzie przyzwyczajają się, fakt że może to potrwać....
[9L] Korytko: ?
- megalomaniacc
- Moderator
-
- Kontakt: