Upomnienia
-
- Kontakt:
- megalomaniacc
- Moderator
i żeby nie było tak pięknie jeśli wybierze mscisława to ze spadkiem 2 ostrzeżeń z konta bboy10 :Dzabapinkfloyd pisze:trzeba się go spytać które mu wykasować
Jego post zamieszczony w temacie o sinicach
nie da sie ukryc ze z sinicami nie ma to nic wspólnego. Ja rozumiem, że w niektórych tematach wywiązują się inne wątki ale on z tym wyskoczył jak Filip z konopiitak ku ścisłości to chyba masz problemy z geografią albo nie masz zbyt biotopowego akwa wywal pistie i daj hiacynty jak już coś wstydził byś się ty forowicz z apisto taki byk w akw no pięknie.
No ale cóż dla niektórych czy afryka czy Ameryka południowa to jeden dziad. Żabienicę jakąś dużą możesz dac wyrastającą z akwa
- megalomaniacc
- Moderator
uważajcie Panowie bo jeszcze bboy Was pogrąży, tak jak mnie na UŁ <LOL>bboy10 pisze:Kuba nie wypowiem się w tym temacie nie chce kolejnych zadym, bo mogą być na waszą niekorzyść zbyt dożo wiem o ŁSAiT.
Przemilczę temat i waszą agresję wobec mnie obiecałem sobie dawno temu że nie dam się poniżać ale również że nie zakatuje już nikogo do nieprzytomności. Więc przestańcie nie róbcie sobie krzywdy
Bboy zdecydował się, że nie będzie bboyem, więc to konto zablokowałem. Ma się ograniczyć do giełdy i pisania o Bałtyku. Oczywiście napisałem mu, że ma tam przestrzegać regulaminu bo inaczej znowu będzie buba.
Nie potrafi koleś zakumać, że to po jego stronie leży problem i nas oskarża o swoje problemy z komunikacją z ludźmi. Poleciłem mu inne fora żeby sprawdził czy tam będzie mu lepiej czy sytuacja się powtórzy.
Co do ŁSAiT to nie wiem o co mu chodzi, pewnie usłyszał coś gdzieś jednym uchem i wyrobił sobie opinię. Myślę, że wszyscy mamy to głęboko w dupie.
Nie potrafi koleś zakumać, że to po jego stronie leży problem i nas oskarża o swoje problemy z komunikacją z ludźmi. Poleciłem mu inne fora żeby sprawdził czy tam będzie mu lepiej czy sytuacja się powtórzy.
Co do ŁSAiT to nie wiem o co mu chodzi, pewnie usłyszał coś gdzieś jednym uchem i wyrobił sobie opinię. Myślę, że wszyscy mamy to głęboko w dupie.
- megalomaniacc
- Moderator
-
- Kontakt: