Galeria Łódzkiego Forum Akwarystycznego
Pozostały jeszcze 3 dni aby oddać głosy.
Wszyscy zainteresowani Konkursem proszę aby przesyłać głosy na moje PW.
Instrukcję znajdują się tutaj
Pamiętajcie, że głosować może każdy uczestnik forum niezależnie kiedy się zarejestrował.
Wszyscy zainteresowani Konkursem proszę aby przesyłać głosy na moje PW.
Instrukcję znajdują się tutaj
Pamiętajcie, że głosować może każdy uczestnik forum niezależnie kiedy się zarejestrował.
- megalomaniacc
- Moderator
- megalomaniacc
- Moderator
Moim zdaniem konkurs super tylko powinno być ograniczenie że jedna osoba może wstawić jedną pracę do danej kategorii. Od stycznia rusza nowa edycja czy niebardzo?
Ostatnio zmieniony 2009-11-04, 10:34 przez grafipl, łącznie zmieniany 1 raz.
- megalomaniacc
- Moderator
Jest ograniczenie, że w każdym etapie jedna osoba może wystawić jedno zdjęcie do jednj kategorii ale tak jak to było w moim przypadku wysłałem w pierwszym etapie zdjecie płaza ktore nie zostało obuplikowane bo nie było wystarczającej ilosci zdjęć aby aktegorie opublikować to w drugim etapie mogłem znowu wysłać jedno zdjęcie. Wtedy była wystarczająca liczba zdjęc aby kategorie oblublikować a tym samym zostały pokazane moje 2 zdjęcia.
Jesli chodzi o następną edycje powoli ruszją prace aby ona była. Tym razem, chcemy zrobić ją lepiej i z lepszymi nagrodami. Zatem póki co jeszcze o niej nic konkretnego nie piszemy
Jesli chodzi o następną edycje powoli ruszją prace aby ona była. Tym razem, chcemy zrobić ją lepiej i z lepszymi nagrodami. Zatem póki co jeszcze o niej nic konkretnego nie piszemy
Witam,
jak zauważyliście wystartowaliśmy z lekkim fallstartem.
Regulamin jest już podstawiony, jest to prawopodobnie finalna jego wersja. Oficjalnie regulamin obowiązuje od 1 stycznie, zatem jeśli do tego czasu pojawią się jeszcze jakieś korekty zostaniecie o tym poinformowani.
Przed przystąpieniem do konkursu, proszę o zapoznanie się z nowym regulaminem.
jak zauważyliście wystartowaliśmy z lekkim fallstartem.
Regulamin jest już podstawiony, jest to prawopodobnie finalna jego wersja. Oficjalnie regulamin obowiązuje od 1 stycznie, zatem jeśli do tego czasu pojawią się jeszcze jakieś korekty zostaniecie o tym poinformowani.
Przed przystąpieniem do konkursu, proszę o zapoznanie się z nowym regulaminem.
Ostatnio zmieniony 2009-12-28, 11:00 przez Galeria, łącznie zmieniany 1 raz.
Od dziś dzięki pikaska posiadamy oficjalny plakat konkursowy :D, który można podziwiać: http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... 7845#17845
Plakat będzie umieszczony na różnych forach i może na innych serwisach.
Plakat będzie umieszczony na różnych forach i może na innych serwisach.
:)
:) no problem, żeby tylko frekwencja konkursowa była spora :)
Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć.
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl