Akwarium Optiwhite
Niestety Pabian nie ma już "wolnych terminów" na najbliższe 2 miesiące dlatego moje pytanie czy ktoś zamawiał akwarium, bądź szafkę na Więckowskiego 9 w AquaStyl.
Mam jeszcze czas na zmianę wykonawcy
Ewentualnie czy możecie kogoś polecić w Łodzi.
Mam jeszcze czas na zmianę wykonawcy

Ewentualnie czy możecie kogoś polecić w Łodzi.
Ostatnio zmieniony 2016-02-08, 19:45 przez pastor, łącznie zmieniany 1 raz.
dopiero zaczynam, więc bądź wyrozumiały :)
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 27&fref=ts pisze tutaj do niego bez pośrednio :) max w ciagu 2 dni odpisuje :)
Niestety mimo wysłania kolejnych maili, wiadomości na fb, oraz rozmowy telefonicznej z p. Przemkiem i ponownego maila nie otrzymałem wyceny zestawu ani żadnej odpowiedzi do dnia dzisiejszego.
Szczerze to jestem trochę poirytowany, bo klienta nawet małego należy szanować. Cóż temat akwarium szczecin zamykam, bo szkoda mojego czasu który sobie cenię i jednocześnie tej firmy nie polecam.
Z racji braku innych propozycji zdecydowałem się na zakup w Aquastyl. Kontakt bardzo dobry, termin i cena też. Zobaczymy co przyjdzie. Zamówiłem cały zestaw, akwa, szafkę i pokrywę.
Szczerze to jestem trochę poirytowany, bo klienta nawet małego należy szanować. Cóż temat akwarium szczecin zamykam, bo szkoda mojego czasu który sobie cenię i jednocześnie tej firmy nie polecam.
Z racji braku innych propozycji zdecydowałem się na zakup w Aquastyl. Kontakt bardzo dobry, termin i cena też. Zobaczymy co przyjdzie. Zamówiłem cały zestaw, akwa, szafkę i pokrywę.
Drogio Hex-ie może i brakuje mi cierpliwości ale 3 tygodnie, by tylko odpisać na maila to wydaje mi się troszkę za długo. Życzę p. Przemkowi jak najlepiej i powodzenia w biznesie jednak jeżeli po telefonie i kilku mailach ktoś mnie za przeproszeniem ma w 4 literach to sorki kto jest dla kogo i kto na tym interesie zarabia pieniądze. Kończę dyskusję na temat Akwarium Szczecin i podtrzymuję, że nie polecam ze względu na brak jakiegokolwiek kontaktu, co do wyrobów nie wypowiem się, bo nie miałem możliwości ocenić.