Krzychu! padłem :D Ale co prawda to prawdaPabian pisze: I tak niby żartem ,niby serio mówię mu ,że ADA, design tych filtrów zerżnęła z Eheima , tyle że ubrała wszystko w wypolerowaną nierdzewkę. Gość się obruszył ,że co ja gadam ,że eheim nie robi takich filtrów ....a ja mu wtedy wyjąłem ten filtr i mówię "teraz nie ...ale 35 lat temu tak"
Wspomnienia akwarystyczne....
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
Pamietam fajny sklep na A.Struga róg Kosciuszki ..taki po schodach się wchodziło a na wystawie był wielki legwan zielony wypchany
...Jak miałem 19 lat to do łódzkiego zoo wywiozłem pielęgnice powiookie,miały po 30 cm
Pózniej gady ..ehh miałem anolisy ,szyszkowce,Iquane zieloną (140cm),psie gekony (takie co ruszały ogonkami jak psy) Falsumy madagaskarskie ...i w koncu morszczyzna..tu się długo bawiłem ,parę osób co poznałem na początku tej przygody odradzało mi (jakie to cholernie trudne,drogie i etc) Był taki gość na Retkinskiej ,i był też sam p.M.Cebula ....Postanowiłem wiele zajebiście poczytać ( 2-lata) i założyłem i miałem i cieszyłem się ..Zrezygnowałem ..bo zrezygnowałem ..Zalogowałem sie na tym forum ,i to był strzał w 10!! Kupiłem 9 -worków ada ,korzenie , i tak dalej ...Osobą która dla mnie mistrzem w tym fachu była Zafira ..to ona poprowadziła mnie i dzieki tej Pani nie nękałem was postami typu (mam glony,i jakie i tak dalej ) Dostałem od tej pani z 10 szt krewetek Rc ...dziś mam z 300 ,łącznie z maluchami ..I chyba te krewetki + od Kinga tęczanki filigranowe trzymają to akwa przy życiu ...Inaczej kibel, i powrót do morskiego .. Tak mi się jakoś zebrało do napisanie tego ...pozd. 
I Bałucki rynek zawsze robaczki mozna było kupić ,gołebia , kaczke ...ech....fajne czasy mi sie przypominają..ja oczywiscie miałem wtedy kultową bluze Pasaggera i Relaxy na nogach...
..Oczywiscie Relaxy były kupione w Centralu....Czego ja nie pamietam?? Albo nie chce pamietać?? Jaruzelskiego !!To własnie z Pienistej jechały te czołgi do centrum Łódzi!! a na ul Obywatelskiej stacjonowało ORMO....
..Co do akwarystyki ..hm miałem taką pompkę co robiła cały czas papapapapapapapapapapa....
wtajemniczeni wiedzą o co kaman ..A moj klub to77 -i pretor Lumumbowo 
Ostatnio zmieniony 2013-02-03, 06:07 przez piona3, łącznie zmieniany 2 razy.
Chyba ZOMO.piona3 pisze:! a na ul Obywatelskiej stacjonowało ORMO......-i pretor Lumumbowo
Ostatnio zmieniony 2013-02-16, 10:34 przez kdk, łącznie zmieniany 1 raz.
Hex pisze:Pabian w nawiązaniu do Twojego filtra ;p mam na stanie jego kuzyna o 2 lata młodszego ;p hehe i ciut mniej prądo żernego hehe
No proszę....Ten już wypasiony,bo widzę ,że już jakieś nakrętki na węże posiada
Ostatnio zmieniony 2013-02-11, 08:31 przez Pabian, łącznie zmieniany 1 raz.