Konkurs na logo VI Sympozjum Akwarystyczego Łódź 2011
Kubiszon - mozesz - byle na PM, zeby zabawy nie popsuć... my już zadbamy o to, żeby sierotka losująca Cię nie wylosowała .
www.rybarium.pl
Batalionów Chłopskich 10
Batalionów Chłopskich 10
Po długich debatach, naradach i ciężkich bojach udało się zarządowi dojść do porozumienia i wybrać zwycięzcę. Najbardziej do gustu przypadła nam ta oto praca:
Spodobała nam się czytelność, prostota a także profesjonalny i nowoczesny wygląd projektu.
Oczywiście wybór był ciężki, podobało nam się kilka z przedstawionych wcześniej prac, ale zdecydowaliśmy, że właśnie ta nadaje się najbardziej. Za wszystkie nadesłane projekty bardzo dziękujemy.
Spodobała nam się czytelność, prostota a także profesjonalny i nowoczesny wygląd projektu.
Oczywiście wybór był ciężki, podobało nam się kilka z przedstawionych wcześniej prac, ale zdecydowaliśmy, że właśnie ta nadaje się najbardziej. Za wszystkie nadesłane projekty bardzo dziękujemy.
- ultra7violet
Zwycięską pracę stworzyła DoSyta. Jest spoza Łodzi i właśnie mi napisała, że w związku z tym, że nie jest akwarystką, rezygnuje z przyjęcia nagrody. Może spróbujmy ją przekonać żeby jednak dołączyła do praktykującego grona akwarystów?jabol pisze:przydalo by sie przynajmniej z Nicka podac kto zacz ten szczesliwiec... zeby sie puszyl a inni mu zazdroscili :)
- ultra7violet
hmm... :)
Ja chętnie przygarnę krewetkarium, a zwyciężczyni zafunduję inną nagrodę :) związaną bliżej z jej zainteresowaniami.
P.S.
Nie robiłam projektu z żarówką :) przykro mi, wysłałam za to kilka innych.
Ja chętnie przygarnę krewetkarium, a zwyciężczyni zafunduję inną nagrodę :) związaną bliżej z jej zainteresowaniami.
P.S.
Nie robiłam projektu z żarówką :) przykro mi, wysłałam za to kilka innych.
Ostatnio zmieniony 2011-03-24, 08:56 przez ultra7violet, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako ze wyniki sa juz podane - to mozemy zdradzic ktora praca jest autorstwa jabola - ostatnia
Pokarm New Era Aquaculture wygral AdmBial - prosimy o info jaki pokarm wybierasz i czy odbierzesz osobiscie, czy mamy go wyslac poczta
Pokarm New Era Aquaculture wygral AdmBial - prosimy o info jaki pokarm wybierasz i czy odbierzesz osobiscie, czy mamy go wyslac poczta
www.rybarium.pl
Batalionów Chłopskich 10
Batalionów Chłopskich 10
- andrzej_vader