Wystawa "Grube ryby płyną do Łodzi" 11-13.09.2015
Ostatnio zmieniony 2015-09-15, 15:30 przez KODI, łącznie zmieniany 2 razy.
Proponowałam tło..akwarium było bez tła Damian i widać w nim rybę z reklamy Tropicala:-)).
Kodi, żebyś ty jeszcze focił jak ja banner zawieszę na stolik, bo widać kubki do herbaty i inne klamoty, fotka zapewne z czwartku lub piątku bardzo rano:-).
Kodi, żebyś ty jeszcze focił jak ja banner zawieszę na stolik, bo widać kubki do herbaty i inne klamoty, fotka zapewne z czwartku lub piątku bardzo rano:-).
Ostatnio zmieniony 2015-09-18, 13:12 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Fotorelacja z Łodzi:
http://www.akwa-mania.mud.pl

Fotorelacja z Wrocławia:
http://www.akwa-mania.mud.pl
Z relacji kocana wynika że dupci nie urywało i tu i tu, ale we wrocku chyba bardziej to co lubię z ryb - rypanie i walenie.Kubiszon pisze:No jak się zaczną to będzie. MTŁ się chwali, że w Łodzi dużo więcej wystawców (firm) ma być niż we Wrocku. Od strony hobbistycznej staramy się aby też było ciekawie!Drago pisze:Jest tam coś ciekawego na targach?No to zdasz nam relację z Wrocka i będzie porównanie.Drago pisze:Pytam bo akurat będę we Wrocławiu.
Z mojego punktu widzenia wystawa się udała, jeśli chodzi o Targi, to była to na pewno ostatnia komercyjna, w której brałem udział jako organizator, może jako wystawca jeszcze gdzieś pojadę, ale to bardziej dla ludzi...
Jeżeli Targi, jakiekolwiek chcą mieć atrakcję dla Kowalskiego, by ten kupił bilet to niech się starają lepiej... Do robienia wystaw nie są nam potrzebne.
Jeżeli Targi, jakiekolwiek chcą mieć atrakcję dla Kowalskiego, by ten kupił bilet to niech się starają lepiej... Do robienia wystaw nie są nam potrzebne.
Co by tu napisać... 

Powiem wam, że na targach pojawiałem się w sumie na chwilę co by pooglądać akwaria i pogadać z ludźmi i byłem ciut rozczarowany.
Niestety nasze Targi Łódzkie mam wrażenie, że mają gdzieś ludzi którzy coś chcą zrobić dla innych. Tematy prelekcji wydawały się być interesujące, jednak nie dało się nic usłyszeć. Ogólny hałas na hali + mnóstwo kręcących się ludzi w żaden sposób nie sprzyjały wysłuchaniu czegokolwiek. Tak samo wystawa która wg mnie powinna mieć miejsce na holu, a nie na hali była trochę z boku i mało wyeksponowana.
Wiem, że zorganizowanie tego typu przedsięwzięcia to bardzo duży wysiłek wielu osób i chwała im za to, szkoda jednak, że Targi nie pomogły im trochę bardziej.
Może za 2-3 lata warto przygotować coś co będzie dla akwarystów, a nie dla targów ? Czyli osobną wystawę akwarystyczno-terrarystyczną ? Może zaproponować stowarzyszeniom terrarystycznym na połączenie sił i wykonanie czegoś ? Wiem, że to nie proste ale wtedy będzie można mieć większe pole do popisu.
Niestety nasze Targi Łódzkie mam wrażenie, że mają gdzieś ludzi którzy coś chcą zrobić dla innych. Tematy prelekcji wydawały się być interesujące, jednak nie dało się nic usłyszeć. Ogólny hałas na hali + mnóstwo kręcących się ludzi w żaden sposób nie sprzyjały wysłuchaniu czegokolwiek. Tak samo wystawa która wg mnie powinna mieć miejsce na holu, a nie na hali była trochę z boku i mało wyeksponowana.
Wiem, że zorganizowanie tego typu przedsięwzięcia to bardzo duży wysiłek wielu osób i chwała im za to, szkoda jednak, że Targi nie pomogły im trochę bardziej.
Może za 2-3 lata warto przygotować coś co będzie dla akwarystów, a nie dla targów ? Czyli osobną wystawę akwarystyczno-terrarystyczną ? Może zaproponować stowarzyszeniom terrarystycznym na połączenie sił i wykonanie czegoś ? Wiem, że to nie proste ale wtedy będzie można mieć większe pole do popisu.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
Akwaryści i firmy związane z akwarystyką są w stanie funkcjonować bez tego typu targów. Firmy przyjadą do nas, do miejsca, gdzie zrobimy wystawę i tak jak napisał Błażej może to być za rok, wszystko jesteśmy w stanie sobie sami zorganizować i na takim poziomie jak powinno się to odbywać. Nie musimy wcale brać udziału w ich biznesie.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie