Filmowy reportaż z targów PetFair 2011 - cz. 3

ODPOWIEDZ
Piotr K

Filmowy reportaż z targów PetFair 2011 - cz. 3

Post autor: Piotr K »

Hej :)

Wrzuciłem właśnie na YouTube trzecią i ostatnią część filmu o targach PetFair 2011 w Łodzi. Tym razem konkurs aranżacji Brillux. Miłego oglądania! :)

http://www.youtube.com/watch?v=xVhdGBNeifw
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

o wiele bardziej przypadła mi do gustu twoja klasyfikacja niż konkursowa :) ale cóż... demokracja to najgorszy z cywilizowanych ustrojów, ale nikt nie wymyślił nic lepszego...
Co by tu napisać... :-P

Piotr K

3runer pisze:o wiele bardziej przypadła mi do gustu twoja klasyfikacja niż konkursowa :) ale cóż... demokracja to najgorszy z cywilizowanych ustrojów, ale nikt nie wymyślił nic lepszego...
Hehe, ja tam lubię demokrację - chociażby dlatego, że mogę sobie po swojemu ustalić kolejność pokazywania zbiorników ;) Ale każdy ma inny gust, i każdy na co innego zwraca uwagę :)

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Czy,to klasyfikacja Piotra,czy forumowiczów,czy też ludzi zwiedzający targi ,za pewne daje pewny obraz sprawy nam wszystkim względem klasyfikacji konkursowej.

Piotr drugim razem jak będziesz filmował w podobnych warunkach refleksyjnych światła,proponuję za kamerą dwa stojaki z rościęgniętym czarnym materiałem.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Piotr K

Lukiki pisze:Piotr drugim razem jak będziesz filmował w podobnych warunkach refleksyjnych światła,proponuję za kamerą dwa stojaki z rościęgniętym czarnym materiałem.
Ha, już dawno o tym myślę, podpatrzyłem ten trik w Hannoverze w tym roku. Tylko że do tego przydałaby się druga osoba do pomocy, bo zrobi się sporo sprzętu do przenoszenia. Ale coś będę chyba musiał wykombinować... :)
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”