P.S Czy może ktoś mi wytłumaczyć też na jakiej zasadzie dobiera się świetlówki, co to jest widmo i inne zagadnienia z tym związane. Z góry dziękuje
Świetlówka do BW
Świetlówka do BW
Witam forumowiczów
Ostatnio spaliła mi się świetlówka i nie wiem jaką mam teraz kupić. Mam akwarium 72l z neonami i ramirezami (czarne wody) Czy np. ta świetlówka będzie dobra
LINK Jeśli będziecie mi proponować jakieś świetlówki to proszę o nie podawanie kombinacji ponieważ mam miejsce na jedną świetlówkę T8 15W
P.S Czy może ktoś mi wytłumaczyć też na jakiej zasadzie dobiera się świetlówki, co to jest widmo i inne zagadnienia z tym związane. Z góry dziękuje
- megalomaniacc
- Moderator
- megalomaniacc
- Moderator
W takim razie wystarczy Ci jedna z tych:
SALVANIA AQUASTAR
ARCADIA FRESH WATER
przy czym ta pierwsze daje lekko czerwono światło co podsyci kolorek herbaty, da druga to białe swiatło też dobre do tych wód
SALVANIA AQUASTAR
ARCADIA FRESH WATER
przy czym ta pierwsze daje lekko czerwono światło co podsyci kolorek herbaty, da druga to białe swiatło też dobre do tych wód
Ostatnio zmieniony 2009-12-04, 09:45 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
- megalomaniacc
- Moderator