Awarie na forum

tematy odnośnie funkcjonowania forum
ODPOWIEDZ
Lukiki
Posty: 2027
Rejestracja: 2008-09-28, 17:18
Lokalizacja: £ód¼

Post autor: Lukiki »

Nie Krzychu ja tego nie widzę pod żadnym Twoim postem.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL


Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
cina
Posty: 1300
Rejestracja: 2008-05-19, 13:57
Lokalizacja: Kanzas

Post autor: cina »

Ja też nie widzę podpisu pod żadnym postem

Awatar użytkownika
krzych0062
Posty: 1607
Rejestracja: 2009-09-16, 19:55
Lokalizacja: Łódź

Post autor: krzych0062 »

Czy to może być sprawa osobistego kompa? Czy ktoś inny to jeszcze widzi oprócz mnie?

Lukiki
Posty: 2027
Rejestracja: 2008-09-28, 17:18
Lokalizacja: £ód¼

Post autor: Lukiki »

Krzysiek wyloguj się i uruchom kompa na nowo i napisz jakie rezeltaty,to przyniosło.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL


Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
krzych0062
Posty: 1607
Rejestracja: 2009-09-16, 19:55
Lokalizacja: Łódź

Post autor: krzych0062 »

Robiłem to już i jest tak samo...Dlatego me pytanie :-/ No ale jak nikt inny tak "nie widzi" to chyba jest oki...Chyba, bo nikt inny się nie wypowiedział oprócz nas trzech

Awatar użytkownika
mat114
Posty: 1020
Rejestracja: 2009-03-19, 21:08
Lokalizacja: Łódź

Post autor: mat114 »

krzych0062 pisze:Chyba, bo nikt inny się nie wypowiedział oprócz nas trzech
Ja też nic nie widzę
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Vendredi
Moderator
Posty: 970
Rejestracja: 2009-05-01, 11:48
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Vendredi »

I ja też nic nie widzę.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator
Posty: 1557
Rejestracja: 2008-05-14, 21:35
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Kubiszon »

Poprawiłem pewne ustawienia i nie powinno już być problemów z potrzebą wielokrotnego logowania się na forum. Powinno za pierwszym razem wskoczyć. Aha, ważne żeby wchodzić na stronę akwarysci.com/forum a nie www.akwarysci.com/forum czyli bez www. Dajcie znać czy się poprawiło.

TosiaiTymek
Posty: 73
Rejestracja: 2010-12-05, 17:58
Lokalizacja: Łódź

Post autor: TosiaiTymek »

Niewiem czy o tym samym mówimy ale ja pod filmami Lukiki widzę fragment posto krzychu 0062 napisał tutaj przytoczę cytat:''przy każdej okazji podkreślasz swoją wiedzę, fachowość w uprawie roślin...A tak wcale nie jest".
Pozdrowionka....

Awatar użytkownika
matiolo1
Posty: 82
Rejestracja: 2010-03-12, 17:46
Lokalizacja: Łódź

Post autor: matiolo1 »

TosiaiTymek pisze:Niewiem czy o tym samym mówimy ale ja pod filmami Lukiki widzę fragment posto krzychu 0062 napisał tutaj przytoczę cytat:''przy każdej okazji podkreślasz swoją wiedzę, fachowość w uprawie roślin...A tak wcale nie jest".
Bo akurat to tam miało być. ;-)

Awatar użytkownika
maniek
Posty: 241
Rejestracja: 2009-03-04, 19:29
Lokalizacja: Łódź

Post autor: maniek »

Kubiszon pisze:Aha, ważne żeby wchodzić na stronę akwarysci.com/forum a nie www.akwarysci.com/forum czyli bez www. Dajcie znać czy się poprawiło.
Za to u mnie się właśnie zaczęły pojawiać problemy z logowaniem

Awatar użytkownika
Zafira
Posty: 897
Rejestracja: 2008-05-22, 20:47
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Zafira »

Użytkownik Lukiki prosił bym wniosła sprawę o próby włamania na jego profil i wielokrotne próby logowania się.Zostało mu zablokowane konto z tej przyczyny.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

TosiaiTymek
Posty: 73
Rejestracja: 2010-12-05, 17:58
Lokalizacja: Łódź

Post autor: TosiaiTymek »

Mam to samo z logowaniem . W tamtym tygodniu nie mogłem zalogować sie kilkukrotnie , zablokowało mi konto dopiero drugiego dnia bylo ok..
Pozdrowionka....

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator
Posty: 1557
Rejestracja: 2008-05-14, 21:35
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Kubiszon »

Ok. Sprawa wygląda tak. Ponieważ bywały problemy z logowaniem pogrzebałem trochę w ustawieniach i powinno być lepiej. Oczywiście, jak zawsze są problemy ;) Jeśli ktoś ma problemy z zalogowaniem niech próbuje wchodzić na forum poprzez adres bez "www" na początku, czyli http://akwarysci.com/forum/
Tam powinno się logować już poprawnie, zawsze za pierwszym razem i bez wylogowywania bez sensu. Jeśli ktoś ma jakieś problemy to proszę dać znać np na mój mail: kubyyy małpa o2.pl

Prospero
Administrator
Posty: 799
Rejestracja: 2010-05-26, 21:15
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Prospero »

Oj Admin, Admin...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy Forum”