Założenie nowego baniaczka
Założenie nowego baniaczka
Witam, jestem już posiadaczem akwa 150x50x50 profil. Planuje zakupić nowy zbiornik 150x50x60 prosty wraz z szafką. Orientujecie się gdzie w Łodzi w miarę tanio skompletuje taki zestaw? Co sądzicie o zestawie aquael aludekor ? Mam możliwość nabyć taką szafkę w dobrej cenie. Zostałaby kwestia baniaczka oczywiście z pokrywą. Filtr zostanie ( jbl cp500 ) dokupię jeszcze unimax 500 lub 700, ewentualnie myślałem nad używanym eheim'em. Z racji że to mój pierwszy post tutaj pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Rybarium... chyba że przez internet, bo cenowa polityka sklepu w tej kwestii się nie zmieniła i rabat przez internet jest wyższy niż w stacjonarnym :), a formę sklepu ostatniej wizycie tam oceniam iż sięgnęła dna, kiedyś mieli zbiorniki słodkie słone rośliny obecnie szkoda słów.duch pisze:Ja bym polecał rybarium ale może są miejsca w Łodzi gdzie jest jeszcze taniej.
---
A najtaniej to chyba giełda.
Giełda jest chyba najlepszym miejscem na poszukiwanie zbiornika z pokrywą. Gdybyś szukał ładnego opti to polecił bym Krzyśka z Pabianic bo jego szkła odbiegają w pozytywną stronę od normy jakościowej, lecz nie mieszczą się w określeniu tanio.
Ostatnio zmieniony 2014-08-09, 10:16 przez chwialek, łącznie zmieniany 2 razy.