najmniejsze akwarium???

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Mysle,ze zle,to odbierasz,bo dam Ci pewny przyklad.
Dajmy na,to forumowa Zafira,ktora kocha swoje chwast,bo jak mowi,to jej pasja,no ale idac Twoja teoria,to tez powinna stracic w Twoich oczach,poniewaz czerpie teraz z tego przychod czyli jest tex ta tasma o,ktorej wspomniales.
To,ze ktos laczy przyjemne z pozytecznym,to raczej wiekszy plus niz utrata uznania.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

jak dla mnie to dwie różne rzeczy, a po za tym ja mu nie bronie na tym zarabiać, ba nawet podziwiam go za to, ale coś co dla mnie jest sztuką zamienił w produkcję, na szczęście od czasu do czasu rozwija skrzydła i tworzy w trochę inny sposób

a porównując Zafirę do Amano to trochę pudło, bo patrząc w ten sposób, musiałaby ona mieć zamiast baniaka (lub kilku) całą halę z akwariami i żyć z hodowli roślin, czego jej życzę z całego serca, ale puki co to jednak jest hobby, na którym da się trochę dorobić, o ile wychodzi na plus
Co by tu napisać... :-P

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Dla Amano,to przedewszystkim hobby na ktorym duuuzo zarabia.
A czy jest,to na mala,czy na duza skale,to ta sama logika,jest i hobby,jest i kasa i ta sama tasma ;-)
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

jacek7110

Post autor: jacek7110 »

Lukiki pisze:Dla Amano,to przedewszystkim hobby na ktorym duuuzo zarabia.
A czy jest,to na mala,czy na duza skale,to ta sama logika,jest i hobby,jest i kasa i ta sama tasma ;-)

dla mnie hobby nigdy nie wiąże się z zyskiem, niestety...

jestem skłonny wydać duże pieniądze na coś czym się interesuje, ściągając to z nawet daleka nie patrząc na koszty, i nie licząc że kiedyś na tym zarobię...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”