Otoski- gdzie najlepiej zakupić??

ODPOWIEDZ
queen

Otoski- gdzie najlepiej zakupić??

Post autor: queen »

Pytanie jak w temacie- otoski najlepiej będą pasowały do akwarium ( również kwestia rozmiarów) , ale dużo się naczytałam o bardzo trudnej aklimatyzacji i o tym, że powinno się kupować w zaufanym miejscu, gdzie ryby już jakiś czas przebywają i nie są prosto z dostawy.
Czy mozecie polecić jakiś sklep - ewentualnie jakiegoś hodowcę któremu udało się rozmnożenie i sprzedaje przychówek??

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

na Starcie jest taki gościu, zaraz za gadami idąc od kibla po lewej stronie, ma otosy w akwa obok kosiarek i agamyxów

mam od niego 5 sztuk, drugi tydzień pływają bez problemu, aklimatyzacja trwała z 4 godziny, trzyma je na łódzkiej kranówce bez dodatków
Co by tu napisać... :-P

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

Dziś był spory wysyp otosków... parę os. je miało od 4 do 5zł za szt.

queen

Post autor: queen »

3runer pisze:na Starcie jest taki gościu, zaraz za gadami idąc od kibla po lewej stronie, ma otosy w akwa obok kosiarek i agamyxów

mam od niego 5 sztuk, drugi tydzień pływają bez problemu, aklimatyzacja trwała z 4 godziny, trzyma je na łódzkiej kranówce bez dodatków
Więc widzę,że jednak giełda.
Łódzka woda nie pomoże, i tak u mnie przeżyją szok, bo Konstantynów jest zaopatrywany z zupełnie innego źródła w wodę :mrgreen:

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

Konstantynów ma kilka ujęć kwestia gdzie mieszkasz. Zresztą jak chcesz ze sklepu to polecam SnakeZoo na Teofilowe tam są po 5zł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”