Witam, poszukuję chętnego do sklejenia zbiornika który chce założyć, 450l z szyby OPTi... albo może macie sprawdzoną jakąś hurtownię szkła gdzie kupię gotowe pocięte kawałki do sklejenia?
Znajdzie się ktoś chętny do pomocy? Please... takie akwarium to spory wydatek, wiadomo, wolałabym jak najtaniej ale porządnie he he
Kto zrobi akwa z OPTI?
Kto zrobi akwa z OPTI?
475l - nature
45l - crystale
72l - red cherry
30l - blue
126l - malawi - młode
45l - crystale
72l - red cherry
30l - blue
126l - malawi - młode
Mogę Ci załatwić pocięte i oszlifowane szkło . Napisz jakie wymiary i jaka gr. szkła ,a wyślę na PW cenę
Nie wiem , czy miałeś kiedyś okazję kleić ....ale takie akwa ,to nie są już żarty i jeżeli nie masz żadnego doświadczenie ,to odradzam ....namęczysz się i prawdopodobnie efekt końcowy Cię nie zadowoli. Nawet niektórzy szklarze nie chcą kleić takich baniaków , a oni jakieś doświadczenie na mniejszych zbiornikach zdobyli .
Sorrki ,dopiero zauważyłem że to płeć piękna napisała

Nie wiem , czy miałeś kiedyś okazję kleić ....ale takie akwa ,to nie są już żarty i jeżeli nie masz żadnego doświadczenie ,to odradzam ....namęczysz się i prawdopodobnie efekt końcowy Cię nie zadowoli. Nawet niektórzy szklarze nie chcą kleić takich baniaków , a oni jakieś doświadczenie na mniejszych zbiornikach zdobyli .
Sorrki ,dopiero zauważyłem że to płeć piękna napisała
Ostatnio zmieniony 2013-05-01, 18:22 przez Pabian, łącznie zmieniany 2 razy.