Magazyn Akwarium

ODPOWIEDZ
Nairams

Magazyn Akwarium

Post autor: Nairams »

Witam

Na początek wypada się przywitać, ponieważ jestem nowy na forum.
Zarejestrowałem się gdyż mam zamiar znów zająć się akwarystyką, mówię znów bo miałęm kilkuletnią przerwę po 16-letniej pasji akwarystycznej. Narazie zbieram funduszę, przygotowywuję szafkę, szukam szklarza oraz przede wszystkim zbieram informację (na nowo) i mam zamiar śledzić to forum. Wiele można się tu dowiedzieć a człowiek uczy się całe życie...

Okej ale wracajmy sedna tego tematu. Chciałem kupić Magazyn Akwarium ale narazie lub już nie mogę go znaleźć w kioskach, więc pytam, którego dnia miesiąca jest dostępne w punktah sprzedaży ?

jacek7110

Post autor: jacek7110 »

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Nairams pisze:Chciałem kupić Magazyn Akwarium ale narazie lub już nie mogę go znaleźć w kioskach
No nie przesadzaj...w Empiku w Manufakturze kupisz...a ukazuje się różnie, ostatnimi czasy tak ok.17-20ego danego miesiąca. Na ich stronie jest info, którego ukaże się nr drukowany ;-)
Ostatnio zmieniony 2012-01-17, 20:02 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Magazyn Akwarium można kupić m. in., w Empiku-Manufaktura ;-) .
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Nairams

Gdzie kupię to wiem, tylko myślałem że przegapiłem styczniowy.

Awatar użytkownika
krzych0062

Nairams pisze:Gdzie kupię to wiem,
Napisałeś o kioskach...tam niezbyt jest do kupienia, więc i nasza porada o Empiku w Manu. Tu tkwi szczegół ;-)

Nairams

No tak diabeł tkwi w szczegółach :evil: Ale dzięki za rady. Przynajmniej wiem, że jeszcze styczniowy nie wyszedł. :mrgreen:

discus6

Post autor: discus6 »

Korzystając z tej okazji mam pytanie dotyczące innego pisma tj "Naszego Akwarium".Ma ktoś informacje czy jest jakaś szansa na jego powrót na rynek wydawniczy czy też to już jego definitywny koniec :?:
discus6

Nairams

Taką informację znalazłem na ich stronie:

"Szanowni Czytelnicy

Z przykrością informujemy o dalszym przedłużenia terminu wydania 125 numeru pisma "Nasze Akwarium".
Pragniemy zapewnić, że pismo będzie się ukazywało. Obiecane prenumaratorom, współpracownikom i autorom segregatory i kalendarze
oraz wszystkie opłacone w prenumeracie numery pisma zostaną dostarczone.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Osoby pragnące zrezygnować z prenumeraty i otrzymać zwrot opłaty prosimy o kontakt z redakcją."

discus6

Post autor: discus6 »

Ta informacja na tej stronie jest ok.roku czasu i nic z tego nie wynika :-) .Chodziło mi o jakieś "zakulisowe"informacje.Wiele osób z tego forum bierze udział w różnych imprezach a są też tacy/takie :-)/ którzy publikują u konkurencji więc pewnie coś tam słyszeli...
discus6

Awatar użytkownika
krzych0062

No dobra...skoro wiesz, że
discus6 pisze:.Chodziło mi o jakieś "zakulisowe"informacje.Wiele osób z tego forum bierze udział w różnych imprezach
Niedawno rozmawiałem z kolegą, który "działa" w redakcji i sprawa powrotu NA na rynek wydawniczy to raczej odległa sprawa...niestety :-/ Głównym powodem tego jest fakt, iż właściciele wydawnictwa a zarazem drukarni zmieniali park maszynowy na nowy a to pochłonęło trochę finansów...Drugim powodem jest-ponoć-jego nierentowność...bo gdyby gazeta "utrzymywałaby sama siebie" to i powrót byłby natychmiastowy...A tak...należy liczyć, że mimo tych perturbacji ze złotówkami mimo wszystko NA zostanie wznowione :-)
discus6 pisze:są też tacy/takie :-) / którzy publikują u konkurencji więc pewnie coś tam słyszeli...
Niestety, ale takich tematów nie porusza się się wśród "współpracujących" z wydawnictwem... :-P

Nairams

http://www.magazynakwarium.pl/ - 01.2012 jest już na ich stronie, powinien być jutro w sprzedaży :mrgreen:

Awatar użytkownika
koziello

Post autor: koziello »

Nowy numer wczoraj zakupiony, zaraz się będę brał za czytanie :)
"Pośpiech w akwarystyce, jest wskazany tylko przy zbieraniu wody z podłogi"

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”