Magazyn Akwarium
Magazyn Akwarium
Witam
Na początek wypada się przywitać, ponieważ jestem nowy na forum.
Zarejestrowałem się gdyż mam zamiar znów zająć się akwarystyką, mówię znów bo miałęm kilkuletnią przerwę po 16-letniej pasji akwarystycznej. Narazie zbieram funduszę, przygotowywuję szafkę, szukam szklarza oraz przede wszystkim zbieram informację (na nowo) i mam zamiar śledzić to forum. Wiele można się tu dowiedzieć a człowiek uczy się całe życie...
Okej ale wracajmy sedna tego tematu. Chciałem kupić Magazyn Akwarium ale narazie lub już nie mogę go znaleźć w kioskach, więc pytam, którego dnia miesiąca jest dostępne w punktah sprzedaży ?
Na początek wypada się przywitać, ponieważ jestem nowy na forum.
Zarejestrowałem się gdyż mam zamiar znów zająć się akwarystyką, mówię znów bo miałęm kilkuletnią przerwę po 16-letniej pasji akwarystycznej. Narazie zbieram funduszę, przygotowywuję szafkę, szukam szklarza oraz przede wszystkim zbieram informację (na nowo) i mam zamiar śledzić to forum. Wiele można się tu dowiedzieć a człowiek uczy się całe życie...
Okej ale wracajmy sedna tego tematu. Chciałem kupić Magazyn Akwarium ale narazie lub już nie mogę go znaleźć w kioskach, więc pytam, którego dnia miesiąca jest dostępne w punktah sprzedaży ?
- krzych0062
No nie przesadzaj...w Empiku w Manufakturze kupisz...a ukazuje się różnie, ostatnimi czasy tak ok.17-20ego danego miesiąca. Na ich stronie jest info, którego ukaże się nr drukowanyNairams pisze:Chciałem kupić Magazyn Akwarium ale narazie lub już nie mogę go znaleźć w kioskach
Ostatnio zmieniony 2012-01-17, 20:02 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych0062
Taką informację znalazłem na ich stronie:
"Szanowni Czytelnicy
Z przykrością informujemy o dalszym przedłużenia terminu wydania 125 numeru pisma "Nasze Akwarium".
Pragniemy zapewnić, że pismo będzie się ukazywało. Obiecane prenumaratorom, współpracownikom i autorom segregatory i kalendarze
oraz wszystkie opłacone w prenumeracie numery pisma zostaną dostarczone.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Osoby pragnące zrezygnować z prenumeraty i otrzymać zwrot opłaty prosimy o kontakt z redakcją."
"Szanowni Czytelnicy
Z przykrością informujemy o dalszym przedłużenia terminu wydania 125 numeru pisma "Nasze Akwarium".
Pragniemy zapewnić, że pismo będzie się ukazywało. Obiecane prenumaratorom, współpracownikom i autorom segregatory i kalendarze
oraz wszystkie opłacone w prenumeracie numery pisma zostaną dostarczone.
Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Osoby pragnące zrezygnować z prenumeraty i otrzymać zwrot opłaty prosimy o kontakt z redakcją."
- krzych0062
No dobra...skoro wiesz, że
Głównym powodem tego jest fakt, iż właściciele wydawnictwa a zarazem drukarni zmieniali park maszynowy na nowy a to pochłonęło trochę finansów...Drugim powodem jest-ponoć-jego nierentowność...bo gdyby gazeta "utrzymywałaby sama siebie" to i powrót byłby natychmiastowy...A tak...należy liczyć, że mimo tych perturbacji ze złotówkami mimo wszystko NA zostanie wznowione

Niedawno rozmawiałem z kolegą, który "działa" w redakcji i sprawa powrotu NA na rynek wydawniczy to raczej odległa sprawa...niestetydiscus6 pisze:.Chodziło mi o jakieś "zakulisowe"informacje.Wiele osób z tego forum bierze udział w różnych imprezach
Niestety, ale takich tematów nie porusza się się wśród "współpracujących" z wydawnictwem...discus6 pisze:są też tacy/takie/ którzy publikują u konkurencji więc pewnie coś tam słyszeli...
http://www.magazynakwarium.pl/ - 01.2012 jest już na ich stronie, powinien być jutro w sprzedaży