Lukiki pisze:
Takie odczucie Kuba ,miała może jedna osoba za którą poszedł rykoszet z udziałem osób,które mnie mniej tolerują.
Ty jako Prezes nie zbadałeś w ogóle sprawy,a to należy do Twojego obowiązku pilnowania również dobrego mienia pozostałych moderatorów.
Znowu próbujesz dowieść, że Ty wiesz wszystko najlepiej. Skąd wiesz czy nie zbadałem sprawy, skąd wiesz czy mnie nie irytował Twój styl? Masz jakieś na to dowody? Śledzę Twoje posty tak jak i wszystkie inne, takie miałem odczucia w stosunku do Ciebie i taką decyzję podjąłem. Skoro wcześniej bywały pretensje do Twojej osoby i znowu się pojawiły, nie są to tylko moje widzimisię, więc stwierdziłem, że nie ma co tego przeciągać, zwłaszcza że po pierwszej takiej akcji sam chciałeś zrezygnować, ale poprosiłem Cię abyś pozostał.
Lukiki pisze:
Po pierwsze status nie ma znaczenia Kuba,bo nie ma tu równych i równiejszych,a Ty w ten sposób właśnie uświadamiasz,że chyba tak jest.
Status ma znaczenie, nie ma co z tym faktem dyskutować. Osoba z zewnątrz inaczej będzie patrzeć na posty moderatora, inaczej na posty zwykłego użytkownika. Jako mod, reprezentujesz mniej lub bardziej forum a także chcąc nie chcąc stowarzyszenie. O takie rozróżnienie mi chodzi i o żadne inne.
Lukiki pisze:
Po drugie nie jesteś pierwszą osobą,która wypomina cytat krzycha w mym podpisie,piszesz,to dopiero teraz publicznie,by Twoje było na wierzchu,pytam czemu przez ten czas nawet prywatnie mi o tym nie napisałeś?
Nie bardzo rozumiem o co Ci tu chodzi. Piszę o tym przy okazji, jako kolejny argument pokazujący, że zachowujesz się dziwnie:)
Lukiki pisze:
Po trzecie jest,to sprawa moja i Krzysztofa,a sam Krzysztof do tej pory wykazuje samą szlachetność w tej sprawie i sam publicznie i prywatnie o tym nie pisze,a piszą to inni.
Owszem, ale jest to sprawa na forum. Jak wiesz nie wszystko tu jest dozwolone i nie na wszystko patrzymy z uśmiechem i zrozumieniem. Nie ma w regulaminie punktu zabraniającego cytowania innych użytkowników w swych podpisach w celach ośmieszająco-ironicznych co nie oznacza, że się takie zachowanie innym czy mnie podoba.
Lukiki pisze:
Kubiszon pisze:Ale skoro nie jesteś już modem, mniej zajmować mnie będzie Twoje podejście do sprawy.
Tutaj kolejny przykład,że pan Prezes nie uznaje wartości ''wszyscy są równi''
Nie musisz mnie tytułować, skoro przed chwilą byłeś ze mną na Ty. Jeśli nie będziesz modem a złamiesz jakąś zasadę regulaminu to dostaniesz ostrzeżenie czy bana. W regulaminie nie ma zakazu bycia ironicznym, przemądrzałym, wszystkowiedzącym użytkownikiem. Natomiast przydzielając Ci funkcję moda, oczekiwałem że będziesz zachowywać się bardziej 'w porządku'. Skoro nie, to nie chcę żebyś pełnił tą funkcję i tyle.
Lukiki pisze:
Kuba ja chciałem być bardzo fer wobec forumowiczów,co świadczy,o tym mój pierwszy post w tym temacie,Ty uruchomiłeś swoją władzę i dokończyć mi nie dałeś.
Nie zależy mi na funkcji,tylko na szacunku wobec drugiej osoby.
Uznałem, że tworzenie ankiety nic nie zmieni, nie udowodni i nie da. Wybacz, że nie dałem Ci udowodnić, że jakaś część użytkowników nie ma nic przeciwko Tobie. Nie wiem czy zmieniło by to moje podejście do sprawy.
Lukiki pisze:
Była bomba na RA,a i teraz jest na ŁFA
Nie wiem o czym piszesz, ale to chyba ważne skoro wytłuściłeś. Czyżbyś miał już jakieś takie przeżycia wcześniej? Dla mnie to żadna bomba...