Widnieje na stronie Rybarium...ale tak jak rozmawialiśmy wcześniej zapewne to tylko teoria, by kupić "od ręki"...Zobaczymy, może Piotrek będzie miał "coś" ze sobą we Wrocku i uda się kupić Jakby coś to dam Ci znać...
Ogólnie przez dzisiejszą-nocną tragedię mogę już teraz zrobić nowy baniak bo i tak praktycznie mi nic z życia nie zostało ale potrzebuje jeszcze troszkę zielska.
@Krzych tragedia, tragedia bo nawet nie wiesz jaki ładne Ramirezy dobrane poszły... i zostały dwa Neony z Parkinsonem z pięć Rodostomusów i w sumie tyle.
Rozumiem i mogę tylko współczuć...jeśli to Cię pocieszy to nie tylko Tobie takie tąpnięcia się przytrafiały. Kiedyś w przeciągu kilku dni straciłem blisko setkę trofeusów
No setka to już nie mało. Ogólnie to zostało kilka szt. i w sumie też problem bo jak będę robić restart to do słoika pójdą a tam wiadomo - ciasno. Jutro może się przejdę po "lepszych" sklepach ZOO może coś trafię z roślin bo na giełdzie to same badziewia były (w sumie to co idzie).
Hehe...masz pecha, właśnie dziś dwa koszyczki tego mikrozorium poszły na korzeń, a czekały dobry miesiąc na "moce przerobowe" Jak nic nie załatwisz po niedzieli mogę się podzielić