Witam mam pytanko szukam taniego kubełka do swojego akwarium 200l.
Na allegro są od jakiegoś czasu chińczyki:
125zł AUKCJA
210 zł AUKCJA Niby z lampą uv
Co na ten temat sądzicie? Wiem jaka cena taka jakość, a może ktoś z was jest posiadaczem tego filtra albo był:) ?
Nie chciałbym wydawać zbyt wiele kasy bo posiadam już 4 baniaczki a ich koszt utrzymania nie jest niski:(
FILTR chiński kubełek
- martinezsanchez
ja mam...gdzieś na strychu
- głośniejszy niż tetra, pochłania więcej prądu
+ szczelny ze sporą ilością miejsca na media filtracyjne
- głośniejszy niż tetra, pochłania więcej prądu
+ szczelny ze sporą ilością miejsca na media filtracyjne
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
Mam model wyższy od prawie 3 lat
Z głośnością to podobo zależne na jaką sztuką się trafi <u mnie w nocy delikatnie go słychać z szafki> Co do przepływu to u mnie chodzi już bez czyszczenia 7 miesięcy i przepływ dużo nie zmalał od startu.
Ale decyzja należy do Ciebie żeby nie było niezadowolenia po zakupie
I tu się nie zgodzę bo wykonanie samego kubełka jest bardzo solidne i wydaje się być twardą sztuką. Gorzej z plastikowymi rurkami <są niestety słabej jakości ale zawsze można je wymienić na szklane>Kjuba666 pisze:Wiem jaka cena taka jakość,
Z głośnością to podobo zależne na jaką sztuką się trafi <u mnie w nocy delikatnie go słychać z szafki> Co do przepływu to u mnie chodzi już bez czyszczenia 7 miesięcy i przepływ dużo nie zmalał od startu.
Dokładnie ten model wyższy <HW 303> to naprawde spore wiadromartinezsanchez pisze:+ szczelny ze sporą ilością miejsca na media filtracyjne
Ale decyzja należy do Ciebie żeby nie było niezadowolenia po zakupie
Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek