wczoraj uzupelnialam caly zbiornik woda ale mam takie dosc glupie kamyczki za podloze i woda zrobila sie metna... to sa biale kamyczki ktore plukalam juz kilkakrotnie jednak na niewiele sie to zdalo... bo woda nie jest czysciutka... prosze pomozcie mi !!
Jak wypompować wodę z 100l zbiornika?
Jak wypompować wodę z 100l zbiornika?
llllludzie pomocy.... jak mam wypompowac wode z 100l zbiornika?

wczoraj uzupelnialam caly zbiornik woda ale mam takie dosc glupie kamyczki za podloze i woda zrobila sie metna... to sa biale kamyczki ktore plukalam juz kilkakrotnie jednak na niewiele sie to zdalo... bo woda nie jest czysciutka... prosze pomozcie mi !!
Ostatnio zmieniony 2009-09-11, 08:49 przez roxy, łącznie zmieniany 3 razy.
tak szczerze to ja nie mam bladego pojecia co to za kamyki... juz dawno minelo 2 dni i ten nalot dalej sie unosi... same kamyczki nie barwia ale sa tak jakby maka obsypane i jak widac mimo mojego mycia i plukania tych kamykow nie pozbylam sie tego do konca... wiec zostaje mi tymiana wody (chyba)
Ostatnio zmieniony 2009-05-12, 19:23 przez roxy, łącznie zmieniany 1 raz.