Akwaria Łódzkiego Stowarzyszeni Akwarystów i Terrarystów
- megalomaniacc
- Moderator
Akwaria Łódzkiego Stowarzyszeni Akwarystów i Terrarystów
Witam,
w tym temacie będziemy dyskutować na temat zbiorników stojących w Łódzkim Stowarzyszeniu Akwarystów i Terrarystów.
W wątku będzie omówione co pływa w każdym z akwariów, kto się nimi opiekuję no i oczywiście będą umieszczone zdjęcia.
Być może kogoś zainteresuję i będzie miał odwagę podjąć się opieki nad jednym z nich :) z pomocą Stowarzyszenia oczywiście.
W najbliższy wtorek zrobię pierwsze fotki i umieszczę pierwszy opis zbiornika.
Temat będzie uaktualniany od góry zatem w pierwszym poście bądą opisane zbiornika a niżej Wasza dyskusja.
w tym temacie będziemy dyskutować na temat zbiorników stojących w Łódzkim Stowarzyszeniu Akwarystów i Terrarystów.
W wątku będzie omówione co pływa w każdym z akwariów, kto się nimi opiekuję no i oczywiście będą umieszczone zdjęcia.
Być może kogoś zainteresuję i będzie miał odwagę podjąć się opieki nad jednym z nich :) z pomocą Stowarzyszenia oczywiście.
W najbliższy wtorek zrobię pierwsze fotki i umieszczę pierwszy opis zbiornika.
Temat będzie uaktualniany od góry zatem w pierwszym poście bądą opisane zbiornika a niżej Wasza dyskusja.
- megalomaniacc
- Moderator
-
zabapinkfloyd
- Kontakt:
no właśnie, mi się nudzi czasem w domu, a wiesz, że ja zapaleniec jestem, jeśli fakt, że nie jestem wpisany w poczet członków nie przeszkadza to mogę raz czy dwa w tygodniu wpaść nakarmić ryby, zrobić podmiankę, morszczaków się nie tykam, nie moja bajka, ale reszta, czemu nie, mam trochę mrożonek na zbyciu, bo moje żywcem teraz karmię
powiem tak, przy jakimś chmielu można się dogadać ustalić godziny i już :D a zdjęcia też mogę zrobić
powiem tak, przy jakimś chmielu można się dogadać ustalić godziny i już :D a zdjęcia też mogę zrobić
Co by tu napisać... 
Zapewniam Cię Kuba, że to nie ten ,,gość" o którym myśliszKubiszon pisze:Ah to Ty, ok:)
,, ... idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "
,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."
Zbigniew Herbert
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "
,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."
Zbigniew Herbert