Akwarium Optiwhite
Również polecam Pabiana! Mam od niego długo wyczekiwane akwarium 120L full opti i jestem mega zadowolony. Jakość wykonania... mistrzuniu :) Nie dość , że baniak wygląda super to jeszcze dostałem od niego wiele super rad by czegoś od razu nie spierdzielić w starcie zbiornika... Pabian jeszcze raz dzięki :)
Witam,
Czytam tu dużo dobrego o jakosci wykonania akwariów w firmie Pabiano, ale czy wykonywanie śa tam też akwaria z przednia szyba Optiwhihe a pozostałe z float ?
A polecicie jakies inne solidne firmy w tym temacie w Łodzi, co sadzicie o Aquastyle na Więckowskiego ? Oni wykonuja samodzielnie akwaria czy sprowadzają ?
Czytam tu dużo dobrego o jakosci wykonania akwariów w firmie Pabiano, ale czy wykonywanie śa tam też akwaria z przednia szyba Optiwhihe a pozostałe z float ?
A polecicie jakies inne solidne firmy w tym temacie w Łodzi, co sadzicie o Aquastyle na Więckowskiego ? Oni wykonuja samodzielnie akwaria czy sprowadzają ?
Akwarium Optiwhite
Witam,
Ja również proszę o namiary do użytkownika Pabian. Chciałbym zlecić wykonanie akwarium.
Ja również proszę o namiary do użytkownika Pabian. Chciałbym zlecić wykonanie akwarium.
-
Akwarium Optiwhite
Ponawiam pytanie o kontakt do Pabiana. Może ktoś coś wie albo jest na forum ktoś, kto szepnie mu, że jest poszukiwany? Zagadnąłem do niego jakiś czas temu na priv, ale bezskutecznie i nie wiem czy czekać dalej cierpliwie na odpowiedź czy orientować się gdzie indziej...
-
- Kontakt:
Akwarium Optiwhite
Witam moje akwarium takie 3d robił szklarz na zamówienie https://tektoniczny.pl Bardzo ładnie wyszło do tego jescze dołożył fajne podświetlenie. Wygląda zjawiskowo.