Galeria Łódzkiego Forum Akwarystycznego

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

Z uwagi na to, że pracowałem w Radiu Żak, będe do nich uderzał aby obieli patronat medialny nad konkursem, to by wzmocniło siłe przebicia jeśli chodzi o sponsowrów
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Sorrka, że pod pod postem ale troche już mineło od tego poprzedniego.
Niestety w ostatnim czasie miałem mało i czasu i konkurs zaniedbałem, postanowiłem się zabrać za niego na nowo.

Prawdopodobnie nie uda się w tej edycji pozyskać sponsorów aczkolwiek w sierpniu popytam o jakies drobne upominki. Na pewno będe chciał zoorganizować 2 edycję konkursu i z tego powodu będę chciał się spotkać z zarządem stowarzyszenia aby opracować zakres mozliwości konkursu, pozyskiwania sponsorów etc.

Będe chciał się spotkać w 2-giej połowie sierpnia w Klubie, proszę zatem o przemyślenie sprawy zarządu stowarzyszenia.
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

W przyszłym tygodniu mam wysłać ofertę współpracy w ramach konkursu do NAacademy. Zaproponowałem nawiązanie współpracy poligraphica. Zgodził się aby przedstawić im ofertę. Zatem w najbliższy wtorek zawitam do klubu żeby omówić z Wami oficjalne stanowisko.

Propozycję wysłałem też do rybarium. Jeszcze nie odpowiedzieli czy chcą zobaczyć naszą oficjalną ofertę
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Witać w tym temacie sam do siebie pisze :P no ale mam trochę wieści:
- Kontaktowałem się z Pawelem Iglewskym w sprawie druku kalendarzy, generalnie ma mi dać znać jak wróci z Japonii czyli jakoś po 26 października. Generalnie jak do niego dzwoniłem powiedział, że da się to zrobić jednak nie powiedział, czy zrobią 16 kalendarzy za free dla uczestników konkursu, sprawa zatem jest do omówienia jeszcze.

Druga kwestia to zorganizowanie w ramach finału konkursu na przełomie listopad/grudzień, zlotu akwarystów. Jak już rozmawiałem z częścią Was w klubie apistomaniacy też chcą zrobić zlot i padł pomysł, że w Łodzi (bo do Łodzi każdy ma niemal tyle samo) wiec chcemy to połączyć w jeden zlot trwający powiedzmy 2-3 dni.
Problemem staje się kasa. Generalnie jeśli chcielibyśmy coś takiego zorganizować trzeba zaprosić kilka osób które mogły by wygłosić prelekcję lub jakiś pokaz, no a co za tym idzie musimy im pewnie zapłacić.
Jeśli byśmy się tego podjeli na pewno możemy liczyć na kolegów z apisto a to w większości ludzi z Krakowa i okolic. Kolejny problem to pytanie ilu przyjedzie akwarystów, ale tego chyba tak naprawdę do końca nie da się przewidzieć.

Zatem jeśli chcielibyśmy się tego podjąć najważniejszymi zadaniami było by zorganizować sponsorów i osoby które będą ściagać ludzi na zlot np. swoimi prelekacjami lub pokazami.

We wtorek wpadnę do klubu żeby to omówić, mam nadzieję, że nie będzie to monolog :P i się każdy z Was zastanowi. Proponuje tez wrzucić temat na ogólne forum, tak żeby osoby które mogły by pomóc też przyszły w ten wtorek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Hmmmmm co do zlotu to nie wiem czy jest sens organizowania takowego... Zlotów jest co nie miara, klub organizuje taki co 2 lata na przemian z Toruniem. Była masa imprez w tym roku, jeszcze kilka zostało. Szczególnie, że mielibyśmy robić go po to żeby go robić, jakoś tak z żadnej okazji, ni to cyklicznie jakoś tak... Generalnie organizacja czegoś takiego to spory wysiłek, po 100leciu byliśmy super wycieńczeni. Masa załatwiania spraw, szukania sponsorów, prelegentów itd.

zabapinkfloyd
Kontakt:

Post autor: zabapinkfloyd »

Oczywiście ze jest sens, skoro ludzie z Apisto chcą się spotkać w Łodzi, to nie widzę żadnego w tym problemu.
Załatwimy sale i cały potrzebny sprzęt (tylko musimy wcześniej wiedzieć co i jak)

Rozumiem że Apisto załatwi sobie prelegentów i sponsorów, bo to oni robią zlot.
My możemy załatwić jakieś skromne upominki dla kilku Osób, dodatkowo może Koledzy z NAacademy chcieli by tez się pokazać na zlocie i wygłosić jakaś prelekcje i np. pokaz zakładania zbiornika Nature (może by też wylosowali jakiś upominek z pośród wszystkich uczestników ich prelekcji).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”