Konkursy na rok 2010

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

zabapinkfloyd pisze:Nie ma nic o jakości zdjęć to po pierwsze
"5. Przesyłane prace muszą posiadać minimalną rozdzielczość 1024 x 768, prace o mniejszej rozdzielczości będą odrzucane.
12. Zgłoszone prace które zostały wykonane w słabej jakości, rozmyte, nieostre, poddane widocznej obróbce, przesłane w widomości mailowej odbiegającej od zamieszczonego schematu nie będą brały udziału w konkursie.
15. Prace wykonane telefonem komórkowym będą odrzucane."
zabapinkfloyd pisze:Po trzecie zmień z organizatorzy na właściciele i administratorzy, bo taka zmiana będzie w regulaminie forum
To jest regulamin konkursu a nie forum, poza tym nie ma sensu pisać właściciele bo nie wiadomo o co chodzi Administrator sam w sobie nie jest osobą to jest konto. Dopisze informacje kto jest organizatorem ale nie będzie to cześć regulaminu
Obrazek

zabapinkfloyd
Kontakt:

Post autor: zabapinkfloyd »

W sumie masz rację :)

zabapinkfloyd
Kontakt:

A może nie masz racji ?
Kim jest organizator ?
Proszę o dokładną definicję

zabapinkfloyd
Kontakt:

Wstawiłem że za trzecie jest też zestaw pokarmów bo tak nagroda by była trochę marna.

Teraz odnośnie pojęcia organizatorzy:
W regulaminie jest mowa że organizatorem konkursy jest Łódzkie Forum Akwarystyczne
To skoro organizatorzy nie mogą brać udziału w konkursie, to kto może ? :)

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Artur, proszę Ci nie roztrząsaj tej sprawy aż tak dogłębnie, masz w wątku na dole napisane, że organizatorem jestem ja i Władze stowarzyszenia czyli Ty Kuba prezes etc.
Obrazek

zabapinkfloyd
Kontakt:

Nie doczytałem, przepraszam.
Sprawa następna:
I. Postanowienia ogólne. 6. Harmonogram konkursu:
Niektóre terminy wygasają 30 dnia miesiąca który ma 31 dni, tak ma być ? czy poprawisz na 31 ?

zabapinkfloyd
Kontakt:

III. Zasady zgłaszania prac. 7. Zdjęcia należy przesyłać na adres mailowy galeria.lodzkiego.forum@gmail.com według następującego schematu:
- tytuł maila: Kategoria zgłaszanej pracy (z zachowanie polskich znaków), nick z forum
z zachowanie czy zachowaniem ?

zabapinkfloyd
Kontakt:

VIII. Postanowienia końcowe.6. Wszystkie pozyskane profity z tytułu publikacji prac będą przeznaczone na nagrody dla użytkowników Łódzkiego Forum Akwarystycznego.

Ten punkt musi zniknąć i to zaraz, nie prowadzimy działalności gospodarczej :)

zabapinkfloyd
Kontakt:

Sprawa następna, dlatego zrobiłem 2 i 3 nagrodę jednakową żeby nie było problemu jak będą równorzędne miejsca.
W regulaminie nie ma mowy o tym co będzie jak będą równorzędne pierwsze i drugie, i trzecie i czwarte.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Punkt nie zniknie, bo dotyczy on ewentualności publikowania prac np. w czasopiśmie. Ten punkt był w poprzednim regulaminie i jest w tym i proszę Cie nie traktuj tego aż tak poważnie tu chodzi o zabawę, a nie przetarg na stocznie.
I jeszcze jedno, proszę aby nie zmieniał jako Ty czy jako administrator zapisów w regulaminie, ponieważ regulamin jest również zamieszczony w pliku i jeśli wprowadzasz zmiany w wątku robisz zamieszanie i niedomówienia bo ludzie mogą mieć inny regulamin w poście a inny w pliku.
Obrazek

zabapinkfloyd
Kontakt:

Organizatorami konkursu są: megalomaniacc oraz Władze Łódzkiego Stowarzyszenia Akwarystów i Terrarystów

Zmień to tak aby stowarzyszenie nie widniało jako organizator.
To po pierwsze, po drugie pomyliłeś pojęcia
Wszyscy admini nie są we władzach ŁSAiT

Napisz ze ty organizujesz ,a udziału w konkursie nie mogą brać Właściciele i Administratorzy forum.

zabapinkfloyd
Kontakt:

VIII. Postanowienia końcowe.6. Wszystkie pozyskane profity z tytułu publikacji prac będą przeznaczone na nagrody dla użytkowników Łódzkiego Forum Akwarystycznego.

PUNK MUSI ZNIKNĄĆ, MY NIE PROWADZIMY DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, ani forum ani stowarzyszenie.
My nie możemy niczym handlować, nie kłuć się tylko to skasuj.
Ponadto nie możesz sprzedać kogoś zdjęć nawet jak wstawił je do konkursu.

zabapinkfloyd
Kontakt:

Od następnego razu regulaminy pierw wchodzą tu do sprawdzenia, tak unikniemy bezsensownych sporów.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... c&start=30

proponuje zapoznać się z tym tematem, bo tam te 2 punkty były podane i cały regulamin wklejony, i nikt nie wyraził sprzeciwu. W obecnym regulaminie zostały dodane informacje o jakości zdjec, zgłaszaniu prac i zastrzeżenie brania udziału.

Jeśli tamto zostało zaakceptowane to dziwi mnie ta dyskusja, no ale daje to mi jasno do zrozumienia, że mało kto był tym zainteresowany.

W związku z tym, że sprawy nie traktujecie poważnie, głownie Ty Artur, informuje iż, nie będę brał udziału w organizowaniu konkursu.

Ps. osoba zainteresowana Galerią proszę o kontakt, przekaże hasła do logowania na forum oraz na skrzynkę pocztową
Ostatnio zmieniony 2009-12-16, 12:18 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Panowie spokojnie. Tylko to może nas uratować :-) odpocznijcie sobie chwilę od forum, może to lepiej Wam zrobi. Nie spieszy się z tymi konkursami na serio, mamy czas, nikt nie wymaga żeby to było na teraz. Skoro nie idzie to poczekajmy.

Wiem, że sam niewiele robię, więc powinienem siedzieć cicho, ale z racji że oboje się do mnie zgłosiliście z tym problemem to postanowiłem zadziałać. Coś tu zaraz napiszę, jak tylko znajdę wolną chwilę i będę chciał żebyście to przemyśleli i się nad tym zastanowili.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”