Kalendarze konkursowe 2010
- megalomaniacc
- Moderator
Kalendarz mam (dzięki Artur), i kilka uwag (ode mnie i mojej żony która pracowała w drukarni
) na przyszłość:
1) kalendarz jest za szeroki, źle układa się na ścianie, nie przylega, odstaje na bokach
2) mało czytelny
3) jednak jakoś niektórych zdjęć za słaba, nie wiem, ale niektóre zdjęcia na stronie wyglądały dużo ładnie i czytelniej niż na stronie, może kwestia papieru ?

1) kalendarz jest za szeroki, źle układa się na ścianie, nie przylega, odstaje na bokach
2) mało czytelny
3) jednak jakoś niektórych zdjęć za słaba, nie wiem, ale niektóre zdjęcia na stronie wyglądały dużo ładnie i czytelniej niż na stronie, może kwestia papieru ?
Moja była Tanganika -
- megalomaniacc
- Moderator
Co do formatu - to dzięki za uwagę, przemyślimy sprawe następnego kalendarza tzn jego format
Kalendarz miał być bardziej pod zdjęcia zrobiony, ale oczywiście jesteśmy teraz bogatsi w doświadczenie i może uda nam się wypracować jakiś inny projekt.
Zdjęcia niestety są słabej jakości (nie wszystkie). Nie jest to zależne od papieru. Na monitorze zdjęcia lepiej wyglądają po wydrukuj juz nie, a były drukowane na róznych papierach.
Kalendarz miał być bardziej pod zdjęcia zrobiony, ale oczywiście jesteśmy teraz bogatsi w doświadczenie i może uda nam się wypracować jakiś inny projekt.
Zdjęcia niestety są słabej jakości (nie wszystkie). Nie jest to zależne od papieru. Na monitorze zdjęcia lepiej wyglądają po wydrukuj juz nie, a były drukowane na róznych papierach.
- krzych0062
- megalomaniacc
- Moderator
Drukarnia to jedno. Ale powiedzmy papier na jakim jest zdjęci. Jakby był sztywniejszy to i pewnie kalendarz by się lepiej na ścianie układał. Ale masz rację, pierwszy raz, nie jest źle, za rok będzie lepiej 

Moja była Tanganika -