Giełda na Równej
Potwierdzam to, co napisał Łukasz, na giełdę wpuszczą wszystkich już o 12, nawet bez karty
.Tyle, że trzeba jakąś chwilę poczekać, aż rozłożą stoiska, bo można zwiedzać puste stoły o 12.

Ostatnio zmieniony 2010-04-13, 20:28 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
W takim razie przepraszma za wprowadzanie w bład.
Wpuszczają tam tym wejsciem z dołu tak??
Ja mówie o sytuacji jak sie jedzie autem i parkuje na górnym parkingu jak zwykli śmiertelnicy Plus z tego jest taki, że za 10zł mogą wjechać 2 a nawet czasem 3 osoby, co jakby nie patrzeć jest korzystniejsze szczególnie, że często ludzie piszą, że 10zł to drogo.
Wpuszczają tam tym wejsciem z dołu tak??
Ja mówie o sytuacji jak sie jedzie autem i parkuje na górnym parkingu jak zwykli śmiertelnicy Plus z tego jest taki, że za 10zł mogą wjechać 2 a nawet czasem 3 osoby, co jakby nie patrzeć jest korzystniejsze szczególnie, że często ludzie piszą, że 10zł to drogo.
-
Wie ktoś może jak wygląda teraz sprawa niehurtowych zakupów na Równej? chciałbym kupić ryby w takiej liczbie sztuk:
- 5x otosek
- 5x kirysek panda
- 10x zwinnik Blehera
- 10x razbora Hengela
- 2x pielegniczka ramireza
- 5x krewetka red cherry
Mam jakas szanse kupic tam ryby w tej ilosci?
- 5x otosek
- 5x kirysek panda
- 10x zwinnik Blehera
- 10x razbora Hengela
- 2x pielegniczka ramireza
- 5x krewetka red cherry
Mam jakas szanse kupic tam ryby w tej ilosci?
Ostatnio zmieniony 2010-05-02, 11:36 przez H1ddenPlace, łącznie zmieniany 3 razy.
- martinezsanchez
z reguły są woreczki z rybami, ale w sumie zdazylo mie sie dogadac ze sprzedawca, ktory z worka odlowil mi potrzebna ilosc (kupowalem otoski:))
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
-
Sprawa jest taka:
kto jedzie w czwartek na giełdę ?? Potrzebuje telefon do ludzi którzy tam sprzedają ryby z tanganiki.
Poniżej załączam mapkę narysowaną przez Marcina z lokalizacją stoiska :)
http://img341.imageshack.us/img341/9614/gieda.jpg
Jak ktoś z Was będzie to proszę wziąć od nich telefon bo chcę się jakoś godać w sprawie zakupu alto shelli
kto jedzie w czwartek na giełdę ?? Potrzebuje telefon do ludzi którzy tam sprzedają ryby z tanganiki.
Poniżej załączam mapkę narysowaną przez Marcina z lokalizacją stoiska :)
http://img341.imageshack.us/img341/9614/gieda.jpg
Jak ktoś z Was będzie to proszę wziąć od nich telefon bo chcę się jakoś godać w sprawie zakupu alto shelli
Moja była Tanganika -
ja jadę tradycyjnie 
mogę ci je kupić i dowieść do domu

mogę ci je kupić i dowieść do domu
Ostatnio zmieniony 2010-05-05, 19:30 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sądzę że będą mieli na miejscu, najbardziej to mnie telefon do nich interesuje :), ale jak będziesz tam to zadzwoń do mnie i może coś się wybierze
, telefon do mnie masz

Moja była Tanganika -
chyba mam dla pewności możesz mi na PW napisać. Ostatnio mieli te rybcie na stole oglądałem je nawet(Były też ciemniejsze nie pamiętam jak ta odmiana się nazywa
) więc jeśli 10szt ci odpowiada to ci kupię
Wieczorkiem podejdziesz do mnie pod pracę to ci je dam

Wieczorkiem podejdziesz do mnie pod pracę to ci je dam

Ostatnio zmieniony 2010-05-05, 19:47 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.