240 [Stara wierzba] Ogólne (FILM str 9)
Oddałam wszystkie paletki. Minoł miesiąc a one wciąż nie zachowywały się do końca normalnie. Nie chciałam czekać aż padną. Przeliczyłam się z siłami :(
Przedstawiam zdjęcia obecnej obsady.
5 Bocji siatkowanych

10 Tęczanek wernera

3 Gurami mozaikowe

22 Bystrzyki amandy

10 Pseudomugil signifer (nie znam polskiej nazwy)

I Wąkrotka białogłowa :)

Przedstawiam zdjęcia obecnej obsady.
5 Bocji siatkowanych
10 Tęczanek wernera
3 Gurami mozaikowe
22 Bystrzyki amandy
10 Pseudomugil signifer (nie znam polskiej nazwy)
I Wąkrotka białogłowa :)
Ostatnio zmieniony 2010-11-02, 18:33 przez nefrete1, łącznie zmieniany 1 raz.
Amandy to świetny wybór. Sama mam i zawsze każdemu będę polecać
Mała urocza rybka.
Rozumiem, że zmieniła się jedynie obsada, a cała "reszta" wystroju została bez zmian? Bo była baaaardzo przyjemna dla oka.
O jakości zdjęć nie będę mówiła, bo i po co, widać, że jest powalająca.
Bardzo ładnie prezentuje się też Signifer. Ile mniej więcej mają cm?

Rozumiem, że zmieniła się jedynie obsada, a cała "reszta" wystroju została bez zmian? Bo była baaaardzo przyjemna dla oka.
Bardzo ładnie prezentuje się też Signifer. Ile mniej więcej mają cm?
Ostatnio zmieniony 2010-11-06, 19:04 przez foxy_soul, łącznie zmieniany 1 raz.
To fakt :)foxy_soul pisze:Amandy to świetny wybór. Sama mam i zawsze każdemu będę polecaćMała urocza rybka.
Noooo nastąpiły tylko niewielkie zmiany, ale to jeszcze nie to co bym chciała... Ale co mi tam, wstawię fotkę jak to teraz wygląda.foxy_soul pisze:Rozumiem, że zmieniła się jedynie obsada, a cała "reszta" wystroju została bez zmian? Bo była baaaardzo przyjemna dla oka.
Dzięki :)foxy_soul pisze:O jakości zdjęć nie będę mówiła, bo i po co, widać, że jest powalająca.
Jakies 3-4 cm.foxy_soul pisze:Bardzo ładnie prezentuje się też Signifer. Ile mniej więcej mają cm?
Ostatnio zmieniony 2010-11-07, 09:42 przez nefrete1, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo odróżniają się wielkością od Amandek? Bo pozwolę sobie na prywatę i powiem, że szukam swoim towarzystwa i myślałam nad tą rybką, ale nie wiem jak w porównaniu do Amandek się ona prezentujenefrete1 pisze:Jakies 3-4 cm.foxy_soul pisze:Bardzo ładnie prezentuje się też Signifer. Ile mniej więcej mają cm?

Ten korzeń jest świetny, myślę, że on "ustawia" cały ten aranż, bo nawet będąc w innym miejscu, akwarium bardzo dobrze się prezentuje.
Tak jak w tym przypadku trzeba użyć i odpowiednio ustawić EOS-a 40 d + dobre szkło i fotki będą powalające.nefrete1 pisze:foxy_soul napisał/a:
Zbiorniczek klimatyczny,fajny i teraz obsada bardzo fajna.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Udam, że wiem o czym mowa ;) Dla mnie i tak to zdjęcia jakościowo przyciągające wzrok, bez względu na to jak łatwe/trudne do osiągnięcia :) Nie to jest jednak motywem najważniejszym w tym temacie :D Czymże były by te zdjęcia bez obiektu, który przedstawiają ;)Lukiki pisze:Tak jak w tym przypadku trzeba użyć i odpowiednio ustawić EOS-a 40 d + dobre szkło i fotki będą powalające.nefrete1 pisze:foxy_soul napisał/a:
Aby zachować ją w takim stanie trzeba regularnej pracy. Podcinam ją co dwa tygodnie. Bocje tez trochę rozrabiają i nierzadko wysadzą jakąś gałązkę tej rośliny.mat114 pisze:MEGA jest to akwa, naprawdę robi oszałamiające wrażenie.
W jaki sposób wąkrotka Ci się tak układa?
To fakt, i jeszcze jedno - sporo cierpliwości :)Lukiki pisze:Tak jak w tym przypadku trzeba użyć i odpowiednio ustawić EOS-a 40 d + dobre szkło i fotki będą powalające.
Ostatnio zmieniony 2010-11-08, 11:15 przez nefrete1, łącznie zmieniany 1 raz.