Wizyta w Nature Aquarium Academy - cykl filmów

Piotr K

Wizyta w Nature Aquarium Academy - cykl filmów

Post autor: Piotr K »

Hej :)

Postanowiłem trochę zmienić formę reportaży - na kręcone bardziej "na żywo", z komentarzem właścicieli i twórców akwariów. To pierwszy film w nowej formie - z wizyty w galerii Nature Aquarium Academy w Łodzi. Będzie tego cały cykl, kolejne linki będę umieszczał w tym wątku, żeby nie mnożyć następnych wątków. Miłego oglądania, i ciekaw jestem Waszych opinii :)

http://www.youtube.com/watch?v=dfPUiUiihMI
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

No no wrzucone na fejsa czekamy na nastepne
Obrazek

Hex

Post autor: Hex »

fajne fajne ale cosik krótkie heheh

Piotr K

megalomaniacc pisze:No no wrzucone na fejsa czekamy na nastepne
Ha, dzięki :) Następne po powrocie z Warszawy - siedzę na ZooExpo i kręcę ile się da :)
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Piotr K

Hex pisze:fajne fajne ale cosik krótkie heheh
Bo to tylko wstęp. Trailer, zajawka, wprowadzenie, czy jak to tam inaczej nazwać ;-) Następny film ma ok. 10 minut, wyżywamy się z Marcinem nad zbiornikiem 60x35x45 :-)
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Hex

z miłą chęcią obczaje obejrzę czy jak to tam się nazywa heheh ;p a kiedy będzie ????

Piotr K

Hex pisze:z miłą chęcią obczaje obejrzę czy jak to tam się nazywa heheh ;p a kiedy będzie ????
W przyszłym tygodniu, jak wrócę z ZooExpo z Wawy, gdzie siedzę teraz, i filmuję co się da :)
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Hex

Zafira też tam jest o ile pamięć mnie nie myli, pozdrów ją ;].
Ale długo każesz czekać ;p hehe

Piotr K

Hex pisze:Zafira też tam jest o ile pamięć mnie nie myli, pozdrów ją ;].
Zafira, Krzyś (zdaje się że to taki mały Dream-Team aquascaperski ;-) ), no i stoisko wasze też jest :-)
Hex pisze:Ale długo każesz czekać ;p hehe
Heh, to i tak jest ekspresowo - gdybym robił ten film tak jak zwykle, czyli z nagrywanym w domu komentarzem, to trwałoby to ze dwa tygodnie, biorąc pod uwagę, że kończy mi się urlop i tylko wieczorami będę mógł pracować (chyba że mnie z pracy wywalą, co nie byłoby takie złe pod pewnymi względami ;-) ).
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Hex

No ładnie kraj w kryzysie a ten chciałby wylecieć z roboty heheh ehh a niektórzy pracy znaleźć nie mogą ( patrz ja ;p ) ae do rzeczy hehehe jak tam impreza jak baniaczki się prezentują ????

Piotr K

Hex pisze:No ładnie kraj w kryzysie a ten chciałby wylecieć z roboty heheh ehh a niektórzy pracy znaleźć nie mogą ( patrz ja ;p ) ae do rzeczy hehehe jak tam impreza jak baniaczki się prezentują ????
Niektóre baniaczki są wyczesane na maksa, jest też kilka bardzo oryginalnych aranżacji (chociaż opartych na wcześniejszych pomysłach), ogólnie to zbiorników jest tyle, że na pewno nie dam rady wszystkiego porządnie sfilmować. Naprawdę, trudno to ogarnąć, tyle tego jest :-) (z punktu widzenia filmowania - z punktu widzenia zwiedzającego to zapewne w pół dnia da się to na spokojnie oblecieć).
Piotr K.

telewizja akwarystyczna
Definite Aquascape TV
www.definiteaquascape.tv

Hex

no to jak siedzisz tutaj na forum zamiast ;p filmować wszystko heheh no ładnie ;]

Hex

dałbyś radę chodź jeden wstawić z tych oryginalnych aranżacji ??? bo ciekawość mnie zabije hehehe nie bądź katem :) i w staw coś :)

lopuch

Post autor: lopuch »

Fakt trochę tych baniaczków tam stoi ale mnie się może z 5 podobało ale najbardziej podobał mi się baniak z pęknie wybarwioną roślinnością (obstawiam że to Zafira i Krzysiek stworzyli).

A tak w ogóle jak by ktoś miał jakieś zdjęcia/filmy dyskowców to z chęcią bym przyjął bo tak się spieszyłem rano na pociąg że aparat zostawiłem w domu :(

Hex

o właśnie dyski dyski :P też jestem za :) dyskami :) dawać dyski hehe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”