Wizyta w Nature Aquarium Academy - cykl filmów
Wizyta w Nature Aquarium Academy - cykl filmów
Hej :)
Postanowiłem trochę zmienić formę reportaży - na kręcone bardziej "na żywo", z komentarzem właścicieli i twórców akwariów. To pierwszy film w nowej formie - z wizyty w galerii Nature Aquarium Academy w Łodzi. Będzie tego cały cykl, kolejne linki będę umieszczał w tym wątku, żeby nie mnożyć następnych wątków. Miłego oglądania, i ciekaw jestem Waszych opinii :)
http://www.youtube.com/watch?v=dfPUiUiihMI
Postanowiłem trochę zmienić formę reportaży - na kręcone bardziej "na żywo", z komentarzem właścicieli i twórców akwariów. To pierwszy film w nowej formie - z wizyty w galerii Nature Aquarium Academy w Łodzi. Będzie tego cały cykl, kolejne linki będę umieszczał w tym wątku, żeby nie mnożyć następnych wątków. Miłego oglądania, i ciekaw jestem Waszych opinii :)
http://www.youtube.com/watch?v=dfPUiUiihMI
- megalomaniacc
- Moderator
Zafira, Krzyś (zdaje się że to taki mały Dream-Team aquascaperskiHex pisze:Zafira też tam jest o ile pamięć mnie nie myli, pozdrów ją ;].

Heh, to i tak jest ekspresowo - gdybym robił ten film tak jak zwykle, czyli z nagrywanym w domu komentarzem, to trwałoby to ze dwa tygodnie, biorąc pod uwagę, że kończy mi się urlop i tylko wieczorami będę mógł pracować (chyba że mnie z pracy wywalą, co nie byłoby takie złe pod pewnymi względamiHex pisze:Ale długo każesz czekać ;p hehe

Niektóre baniaczki są wyczesane na maksa, jest też kilka bardzo oryginalnych aranżacji (chociaż opartych na wcześniejszych pomysłach), ogólnie to zbiorników jest tyle, że na pewno nie dam rady wszystkiego porządnie sfilmować. Naprawdę, trudno to ogarnąć, tyle tego jestHex pisze:No ładnie kraj w kryzysie a ten chciałby wylecieć z roboty heheh ehh a niektórzy pracy znaleźć nie mogą ( patrz ja ;p ) ae do rzeczy hehehe jak tam impreza jak baniaczki się prezentują ????

Fakt trochę tych baniaczków tam stoi ale mnie się może z 5 podobało ale najbardziej podobał mi się baniak z pęknie wybarwioną roślinnością (obstawiam że to Zafira i Krzysiek stworzyli).
A tak w ogóle jak by ktoś miał jakieś zdjęcia/filmy dyskowców to z chęcią bym przyjął bo tak się spieszyłem rano na pociąg że aparat zostawiłem w domu :(
A tak w ogóle jak by ktoś miał jakieś zdjęcia/filmy dyskowców to z chęcią bym przyjął bo tak się spieszyłem rano na pociąg że aparat zostawiłem w domu :(