200l - paletki

Hex

Post autor: Hex »

A że nie mogę spać to wstawiam zdjęcia nie wiele się zmieniło tylko chwasty się rozrosły, i mam pytanie do was jak lepiej wyglądają zdjęcia czy takie hmm na "ciepło"

Obrazek

Obrazek

czy takie nie co bardziej "chłodne" takie jak te:

Obrazek

Obrazek

Obrazek mój mały popiepszenieć ;p chyba najbardziej pocieszny jeśli chodzi o zachowanie i fajnie podpływa jak karmię normalnie je mi z ręki hehe i przy okazji mnie też podskubuje hehe

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

to na zimno chyba lepiej oddaje kolory?? oba tryby mają coś w sobie
Co by tu napisać... :-P

Hex

Mi ten zimny się bardziej podoba prawie jak jakieś konkursowe hehehe

Paletki to ogólnie hmm pokuszę się o stwierdzenie że dość dziwne i specyficzne ryby prawa, Ale kurde nie do tego stopnia że 10cm okaz dosłownie znika z baniaka ;/ i nigdzie jej nie ma WTF???? Nie ma za , obok( tak sprawdzałem i z prawej i z lewej strony) przed nawet pies chuchał i nie czuć rybą ;p, sprawdzałem czy nie przygniotłem jej korzeniami ale nic w chwastach też nic ;/ , więc tym dziwnym zjawiskiem zmniejszyła mi się obsada ;/ do 5 sztuk ;/ehh dobrze że jeszcze baniak na pół nie pękł z moim szczęściem ;/ jak tak dalej pójdzie i zła passa będzie się toczyć to z palet całkowicie zrezygnuje ;/ a tego bym nie chciał ;/. Wy też tak mieliście że wcieło wam dosłownie ryby ??? Czy tylko ja mam takie szczęście ;/

Awatar użytkownika
mario150375

Post autor: mario150375 »

Hex pisze:Wy też tak mieliście że wcieło wam dosłownie ryby ??? Czy tylko ja mam takie szczęście ;/
Mnie ostatnio wcięło, ale to była mała brzanka mszysta i w akwarium mam Helenki więc to sobie tak tłumaczę. A poza tym nie wiem czy masz jakieś pociechy? Wiesz jak to jest wazon się zbije ale nikt nie jest winny..... pozdrawiam :-)

Hex

są 2 helenki ale mikrusy i nie wtrząchenły by takiego placka przez trzy dni ;/ kiryski też nie tak samo bocja striata więc kto ??? kiedy??? jak i gdzie ???

Awatar użytkownika
michalpolak5

Post autor: michalpolak5 »

wiesz ta od ciebie mi zniknęła wczoraj szukałem tak jak ty dookoła zbiornika ,spuściłem poł wody i dopiero jak zrezygnowałem i nalałem znowu wody wyszła sobie z roślinek i zadowolona pływała dalej a ja 2 godziny zmarnowałem :)
Więc nie łam sie może sie znajdzie

Hex

która ode mnie ?? a właśnie jak się czuje ??? wstaw jej zdjęcia bo jestem strasznie ciekaw jak się ma :)

hmmm tylko właśnie w tym sęk ze przetrząsnąłem całe akwa i nie ma śladu nawet do jedzenia nie wypływa więc to już raczej niepokojący objaw i normalnie 4 dzień jej nie ma ;/

Hex

no i się znalazła bo zachciało mi się ocelota do doniczki (trochę AquasubstrateII i kawałeczek glinki, wcześniej się sprawdzało to i teraz powinno) wkładać by go podkurować by w liście mu nie co poszło i zaciekawiło mnie "takie białe duże coś" przy bliższych oględzinach okazało się że to zaginiona ;/ nosz kur... mać ehhhh czeka mnie teraz baczna obserwacja pozostałej 5 ale nie wykazują żadnych "złych" objawów ;]
Ostatnio zmieniony 2011-10-03, 23:52 przez Hex, łącznie zmieniany 1 raz.

Hex

Nie ma jak po przyjść do domu po dniu spędzonym na uczelni i zobaczyć jak maluchu pieczołowicie pracują przy swojej pierwszej ikrze ;) , szczęśliwa para to Red Turkus i Rose Red ale nie wiek które to on, a które to ona ale jest jeszcze oniątko Pigon body gard;] mimo że nie jest rodzicem to odgania inne rybki i paletkę trzyma w szachu ;p małego szczurka :) hehe

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Na 99% na ''pieczołowitej pracy'' się skończy.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Hex

hehe wiem ale zawsze to coś miłego widzieć coś takiego ;]

Lukiki

A no pewnie,że tak.
Filmy

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Hex

kto wie może coś z tego wyjdzie :) w każdym bądź razie będę dobrej myśli ;]

Hex

Lukiki pamiętasz może rozmowę o krewetkach i paletkach ?? otóż okazało się że mają się bardzo dobrze;] i pływają koło paletek z ikrą a te nawet je nie próbują skubać ;p hehe mówiłem że jakieś się uchowają ;p hehe

Lukiki

Moje dyski wcinały krewetki i neonki :-)
No i dobrze.
Napisz kiedy zaczną ikrę skubać,chociaż kto wie,może to będzie ten 1% ;-)
Filmy

Zablokowany

Wróć do „200 - 299 litrów”